#1. Meie keskkooli õpetaja avastas meid koolitunnist poppi panemas, kui põrkasime ootamatult kohvipoes. Kusjuures samal ajal pidi meil olema tund, koos temaga.

#2. Kõikidel minu õdedel oli sama õpetaja, kes mul. Viimasel õppeaastal vaatas ta mulle otsa ja lausus: "Palun ütle, et sa oled viimane!"

#3. Seitsmendas klassis astus mu õpetaja klassi, tõmbas sügavalt hinge ja ütles: "Ärge kunagi abielluge"

#4. Olen araabia päritolu. Kui meisterdasin ise õpetajale kella, kutsus ta politsei ja lasi mind vahistada.

#5. Kui me 8ndas klassis ajaloo tunnis kontrolltöö pärast stressasime, ütles õpetaja: "Ärge muretsege, saja aasta pärast oleme nii või naa kõik surnud"

#6. Meie ingliskeele õpetaja pillas pidevalt midagi kogemata oma laua alla, vähemalt nii väitis ta õpilastele. Tegelikult sõi ta salaja seal küpsiseid.

#7. Üheksandas klassis sattus mulle õpetaja, kes ostis mu vennalt kanepit. Ma ei pidanud edaspidi ühtki kodutööd tegema.

#8. Õpetaja sosistas midagi omaette ja hakkas seejärel valjult naerma, lausudes üle klassi "Jah, see oli küll vinge!"

#9. Õpetaja ei suutnud kõhugaase kinni hoida ning lasi tuimalt kõhugaasid valla. Seejärel käskis ta kõigil vähemalt 5 minutit tardunult paigal istuda ja mitte temalt abi paluda.

#10. Mu klassivend tegi kummalisi seksihäälitsusi. Õpetaja piidles teda pilguga ja ütles: "Jätka, jätka"

#11. Meie hispaania keele õpetaja armastas kontrolltöö ajal mööda klassi jalutada ja õpilaste õlgu mudida

#12. Õpetaja kirjutas ühel päeval suurelt tahvlile APPI, kui avastas, kui rumalad ta õpilased on.

#13. Iga kord kui õpetaja uhkel sammul klassi siseneb, käsib ta kõigil istuda. Mis siis, et mitte keegi kunagi ei seisa.

#14. Õpetaja võttis vihaselt jalanõu jalast ja saatis teise klassi otsa, kui õpilased küsimusele valesti vastasid. Kõik kartsid tema tundi minna.

#15. Õpetaja jalutas ilma hoiatamata klassist keset tundi välja. 20 minutit hiljem, kui ta naasis, ütles ta, et vajas jalutuskäiku, sest ei suuda meid taluda.