1. Rooma jalg

foto

Kõige tavalisem jalakuju. Varbad on proportsionaalsed, kõik sirged. Suurim on suur varvas. Sellise jalatüübiga inimesed on väga sõbralikud ja sotsiaalsed. Nad kalduvad olema ka väga karismaatilised, paljud neist on äriinimesed ja head esinejad.

2. Sirged varbad

foto

Kui kõik varbad on peaaegu ühepikkused, öeldakse, et jalg on ruudukujuline või talupoeglik. Niisuguse kujuga jala omanikud on rahulikud ja teevad oma otsuseid kaalutledes. Seetõttu saab neile alati loota, nad on praktilised.

3. Kreeka jalg

foto

Kõige silmatorkavam tunnus on pikk teine varvas, pikem kui suur varvas. Niisuguse jala omanikud on entusiastlikud ja motiveerivad. Väga sageli esineb selline jalg kunstnikel ja sportlastel ehk inimestel, kes on loovad ja sportlikud. Aga ka osavatel kõnemeestel ja uuendajatel.

4. Venitatud jalg

foto

Jalg on välimuselt kitsas, sest varbad on kokku pigistatud ning paikneva järjekorras täpselt väiksemalt suuremale või vastupidi. Oleneb, kustpoolt vaadata. Suur varvas on kõige pikem. Sellise jala omanikud hindavad privaatsust ning on natuke salapärased. Kuid võivad olla ka impulsiivsed ja äkiliste meelemuutustega.

5. Väike varvas ei eemaldu

Need, kes oma väikest varvast teistest eemaldada ei suuda, arvatakse kindluse mõttes eelistavat rutiini ja korda. Nende peale saab alati loota, nad on lojaalsed. See teeb neist väga head kaaslased.

6. Väike varvas eemaldub

Erinevalt eelmistest vajavad need, kelle väike varvas liigub kergesti teistest eemale, oma elus muutusi. Rutiin ja kord muudab nad õnnetuks. Nad on seiklushimulised, kuid neil hakkab ka kergesti igav. Sestap võivad nad mõnikord mingis tujus olles ette võtta drastilisi asju.

7. Väike varvas jala küljel

foto

Inimesed, kelle väike varvas asub peaaegu et jala küljel, on mässumeelsed. Neile meeldib teha asju omal moel. Ning nende meetodid on üldiselt ebatraditsioonilised.

8. Vahe teise ja kolmanda varba vahel

foto

Nad oskavad tundeid igapäevaelu pisiasjadest eraldi hoida. Seetõttu on kõik, mis nõuab emotsionaalset seotust, nende jaoks lihtne ülesanne.

9. Väljapoole kaldunud kolmas varvas

foto

Niisuguse jala omanikele meeldivad plaanid ja planeerimine. Seetõttu on nad väga organiseeritud ja kontrollivad peaaegu kõiki olukordi, millesse satuvad.

10. Teise varba kinnituskoht kitsas

foto

Väljendusrikkad inimesed. Neile meeldib asju tegelikust suuremana näidata. Kui nad on heas tujus, siis lausa kiirgavad ning ka teised saavad seda nautida. Halvas tujus olevatena on nad parem omaette jätta.

Allikas: diply.com