Metro.co vahendab meieni kõige tavapärasemad stsenaariumid, mis inimesi üle maailma pärast pühi ja enne uut aastat vaevab.

#1. Mitte keegi ei tea, mis päev on

Aeg on muutunud korraga täiesti tähtsusetuks. Advendikalender on läbi ning uus aasta on kohe-kohe ukse ees. Keegi ei tee päevadel vahet ning kõik planeerivad asju vaid uueks aastaks. Kuid mis toimub seni? Keegi ei tea!

#2. Sa oled ummikus söömisega

Oled juba harjunud head ja paremat kontrollimatult sisse kugistama, kuid sisemine hääl käsib lõpetada - uus aasta on ju ees! Kas võtta vanast aastast veel viimast või alustada kohe tervisliku eluviisiga? Sisemine võitlus ajab sind meeleheitele!

#3. Sa oled demotiveeritud

Sa ei viitsi ega taha midagi teha. Aasta hakkab lõppema, milleks siis enam pingutada? Las lollid jooksevad! Ketrad mõtteis värvikaid sündmusi läbi ning proovid tööpäevad vaevaliselt õhtusse saada. Puhkavad kolleegid lesivad ju päikese all!

#4. Elu ei kee

Kõikjal on kummaline tühjus. Kas oled valesse kohta sattunud või terve tutvusringkond võttis korraga puhkuse? Rongid, bussid ja kauplused ei funktsioneeri normaalsel ajal ning pool linna on kuhugi laiali jooksnud.

#5. Midagi uut pole

Midagi ei toimu. Mitte kui midagi. Telekas väntavad kõik vanad filmid ringiratast ning uudistes räägitakse kodumaiste poppstaaride eksidest.

#6. Sinus valitseb masendav meeleolu

Lõputu jõulu trill ja trall saigi korraga läbi ning rõõmus ootusärevus asendus ootamatult musta masendusega. Tühjad mustad mõtted kipuvad vägisi pähe. Tulevik tundub tume ja hägune. Su meeleolu muutub nagu ilm ning sinus pole ka mingisugust entusiasmi ega energiat midagi ette võtta.

#7. Rahakotis haigutab tühjus

Uhked jõulukingid ja suured peod on kukru tõeliselt kergeks teinud. Loomulikult tekitab see meelehärmi - just nüüd on igal pool viimase hetke pakkumised ja vägevad allahindlused! Lisaks pole sul ka aastavahetuseks suurejoonelisi plaane, sest raha on täiesti otsas.