JÄÄR

Juunis oled eriti romantilises meeleolus ja leiad, et su ümber on palju austajaid. Kui alustad juunis või juulis uut suhet, ole ettevaatlik, see liit ei pruugi püsima jääda või sa tüdined sellest kiiresti. Kui otsid midagi püsivat, oota augustini.

SÕNN

Esimesed suvekuud on sinu jaoks head. Tunned end oma kehas hästi ja oled õnnelik. Augustis ilmub sinu ellu keegi, kes paneb sind õhku ahmima ja pea ringi käima. Ära hõlju aga pilvedes ja ära kaota kainet mõistust, sul võib seda vaja minna.

KAKSIKUD

Suve alguses ilmutab end vana armastus, oleme sind hoiatanud. Juunikuu märksõnaks on pühendumus. Ära jahi midagi sellist, mida sa endale päriselt ei taha. Juuli ja august on kergemad kuud. Lõbutse ja flirdi!

VÄHK

Sinu süda lööb terve suve nagu trumm! Õhus on armastust ja põnevust. Oma sünnipäeva ajal saad armastuse vallas kasuliku õppetunni, midagi suurt hakkab juhtuma! Ole valmis, et augustis saabub ilutulestik!

LÕVI

Suve alguses saavad Lõvid nii palju tähelepanu, et nad lausa tüdinevad sellest ära. Juulis on oht leida end armukolmnurgast. Draama! Ära muretse, augustis rahuneb kõik maha ja suudad jälle kõiki olukordi kontrollida.

NEITSI

Ole ettevaatlik, sest see suvi tõotab sinu jaoks lausa skandaalne tulla! Kõik algab rahulikult, kuid õige pea avastad oma lähedase inimese kohta saladuse. Augusti lõpus võid end leida suhtest, mis on keelatud.

KAALUD

Kaalud õpivad sel suvel palju. Juunis ja juulis ihkab su hing kedagi, kes pole sinu jaoks mõeldud, seega jooksed oma elu ja mõtetega kokku. Augustis tuleb selgus ja saad jälle iseendale keskenduda.

SKORPION

Skorpionite jaoks tähendab suve esimene kuu muusikat, kunsti ja palju armastust. Oled äärmiselt romantilises tujus. Ole aga ettevaatlik ja ära tee juulis seda suurt otsust, mida kangesti teha tahad. August tõstab su enesekindlust.

AMBUR

Miks nii tõsine, Ambur? Lase end lõdvaks ja naudi suve! Kõik suhted, mida plaanid sel suvel alustada, lõppevad halvasti. Hoia asjad mitteametlikuna ja saad augustis kergemini hingata.

KALJUKITS

Armuelu pole sind sel aastal millegi põnevaga kostitanud ja nii see jätkub ka suvel. Sinu armuseiklused on alles ees, naudi seda, et sa ei pea keerulistes suhtedraamades kaasa lööma ja ole sina ise!

VEEVALAJA

Nii, Veevalaja! See võib olla sinu suvi. Sel suvel mõtled lõpuks välja keda ja mida sa tahad. Ühtlasi tead sa juba, kuidas soovitut saavutada. Kui oled suhtes, muutub teie armastus ainult tugevamaks. Kui ei, siis oota armastuse ilmumist augustis. See inimene võib olla "see õige"!

KALAD

Kalade jaoks on see suvi tähtsaid suhteid täis. Kui sa praegu juba suhtes pole, siis töötad terve suve selle nimel, et suhtesse astuda. Juulis võid oodata romantilist reisi ja augustis lähevad asjad juba päris tõsiseks!