Jäär

Ideaalne kaaslane on spontaanne, otsekohene, seiklushimuline, hea eeskuju ja tugeva enesekontrolliga.

Sõnn

Elegantne, materiaalselt ning emotsionaalselt sõltumatu partner on inimene, kes võlub Sõnni südame. Sõnn vajab privaatsust!

Kaksikud

Keegi, kes on alati liikuvuses ja paneb elu keema, hoiab kaksikud tõeliselt õnnelikuna. Neile meeldib, kui nende igas päevas on midagi uut ja huvitavat.

Vähk

Heade kommetega armastusväärne kaisuloom on kõik, mida vähk otsib.

Lõvi

Lõvid ajavad taga suurejoonelist armastust, seega ei sisene nad suhtesse uisapäisa, vaid otsivad ja ootavad seda õiget. Neid vaimustab head kombed, edukus ja enesekindlus.

Neitsi

Neitsi tahab vaimselt küpset, tähelepanelikku, viisakat ja intelligentset partnerit. Samuti on oluline, et neitsi partner austaks iseennast.

Kaalud

Naer ja pikad vestlused muudavad Kaalud õnnelikuks. Nad tahavad kedagi vabat ja muretut, kelle elus pole draama jaoks kohta.

Skorpion

Kirglik ja tugev partner on kõik, mida skorpion ihaldab. Neile meeldib inimene, kes pöörab 100% neile oma tähelepanu ja aja.

Ambur

Amburid tahavad kaaslast, kes oleks lõbus ja seiklushimuline. Kohut mõistev ja kritiseeriv partner on nende jaoks õudusunenägu.

Kaljukits

Viisakad ja sotsiaalselt hea mainega inimesed on Kaljukitsede tõmbenumbrid. Nad ei talu solvanguid ja alandusi. Stabiilsed ja edasipüüdlikud inimesed avaldavad muljet.

Veevalaja

Veevalajatele meeldivad lõbusad ja iseseisvad inimesed. Nende kaaslane peab alati olema ühtlasi ka nende parim sõber. Nad ei talu usalduse reetmist.

Kalad

Kaladele meeldivad dominantsed ja emotsionaalsed partnerid. Loomingulised ja suure kujutlusvõimega inimesed võluvad südame. Nad ei talu külma kohtlemist.

Tee hiireklõps alloleval tabelil, et näha suures pildis tähtkujude sobivust