Kas põhjus on sinus või neis? Võib olla tegelikult mõlemat. Vastavalt meie tähtkujule, on meil igal ühel domineerivad iseloomuomadused, mis teevad meist ideaalse partneri... või siis halvima.

Jäärad on suhte alguses väga armsad ja armastavad partnerid, kuid hiljem muutuvad nad oma negatiivse maailmavaatega lihtsalt masendavaks. Eriti keeruline on nendega kompromisse sõlmida. Jäärapäiselt soovivad nad teha otsuseid üksinda ja enda nägemise järgi.

Sõnni kangekaelsus võib muutuda kohutavalt tüütuks. Rahumeelne Sõnn ei korralda tüli käigus stseeni ega draamat, vaid ta lihtsalt solvub ning mossitab. Sõnn hoiab päevi, lausa nädalaid vanast vimmast kinni.

Kaksikud on vabad hinged, isegi siis kui nad on end jäädavalt sidunud. Nad flirdivad külmavereliselt pea igaühega ning näitavad ka oma partneri juuresolekul huvi teiste vastu üles.

Kui Vähk endale kallima leiab, kellesse ta ülepea kaela armub ja kiindub, on suur oht, et lõpuks muutub ta lihtsalt tüütuks ja lämmatavaks. Nad lihtsalt hoolivad nii väga, et seda on raske taluda.

Lõvi on lojaalne partner, kuid nende edevus ja ego jääb suhtele jalgu. Nad peavad võitma iga kui väiksema argumendi, mis mõjub nende partnerile üsna väsitavalt.

Neitsi on äärmiselt skeptiline ja mitte ainult enda suhtes, vaid ka oma partneri. Piisab vaid väiksemast kahtlusest ning lumepall hakkab kohinal veerema.

Kaaludele meeldib oma partnereid paremaks muuta, et hiljem kiidelda enda saavutustega. Mõistagi, võib see nii mõnelegi väga ärritavalt mõjuda.

Skorpion on lojaalne ja kirglik, kuid nagu Vähkidel on neil kalduvus oma partnereid lämmatada. Nad soovivad alati kursis olla, millega nende silmarõõm parasjagu tegeleb ning muutuvad enda teadmata kontrollfriikideks.

Amburitel on naeruväärselt kõrged ootused oma partneri suhtes, mistõttu nendega on võimatu sammu pidada.

Kaljukitse usalduse peab välja teenima ning see võib võtta koguni aastaid. Vaid väga kannatlik ja tugev partner suudab oma pühendumist Kaljukitsele tõestada.

Veevalaja võib muutuda üsna tüütuks oma terava targutamisega. Veevalajad on tuntud kui kartmatud virisejad, kes tahavad pidevalt maailma paremaks muuta.

Kalad on ülimalt emotsionaalsed, mis on nende partneritele üsna väsitav. Kalad, kes end igast pisiasjast liigutada lasevad ja kogu maailma valu endas kannavad, on paras väljakutse.