Veevalaja

Kui sinu partneriks on inimene, kes ei saa seltskonnas sõnagi suust, siis jookse! Sinu teiseks pooleks sobib inimene, kellele meeldivad inimesed ja nendega suhtlemine.

Kalad

Kuna sul on tihti pea pilvedes, vajad kedagi, kes sind maa peale tagasi tooks ja sind tasakaalustaks. Vajad enda kõrvale kedagi, kes on sama loominguline kui sina, kuid reaalsustajuga.

Jäär

Vajad enda kõrvale kedagi, kes on sind nõus igal sammul toetama. Oled eesmärgikindel, kipud tihti üle töötama. Sellepärast vajad enda partneris kedagi, kes oskaks sind motiveerida aega maha võtma ja lõdvestuma.

Sõnn

Sinu elus pole ebastabiilsuseks aega! Vajad kedagi, kes näitab sulle iga päev, kui palju ta sinust hoolib: kingitused, armsad sõnumid või romantilised õhtusöögid. Kindlasti peaks sinu ideaalne partner nautima samasid hobisid, mis sinagi.

Kaksikud

Sinu isiksus ajab sind ümbritsevaid inimesi tihtipeale segadusse. Peaksid enda kõrvale leidma inimese, kes sind sõna otseses mõttes välja kannatab. Truu, kannatlik ja heatahtlik - selline on sinu ideaalne partner.

Vähk

Sinu emotsioonid on peaaegu kõik, mis sul on. Otsi oma ellu kedagi, kes teab, et pole olemas "negatiivseid emotsioone" ja laseb sul ennast välja elada. Sul pole aega kellegi jaoks, kellel pole aega sinu emotsioonide ja tunnete jaoks. Ta peab olema suurepärane kuulaja.

Lõvi

Rambivalgus armastab sind ja sina teda. Katsu vältida endaga samast tähtkujust armsamaid, muidu kujuneb te kooselu lõputuks võitluseks. Sinu ideaalne partner peaks olema positiivne ja entusiastlik ning ta peaks nautima, et alatasa teiste pilke püüad.

Neitsi

Lojaalsus ennekõike! Kuna oled väga lojaalne, ära oota oma teisest poolest vähemat. Nad peavad su usalduse välja teenima. Tunned oma teise poole ilmselt väga lihtsalt ära, sest sind lausa tõmbab tema poole.

Kaalud

Sinu ideaalne partner jagab sinuga samu väärtushinnanguid, see on ülimalt oluline, et teie maailmapildid kattuksid. Tihti soovid, et mõlemad pooled oleksid suhtes võrdsed, ka tema peaks nii tundma. Kõik peab tasakaalus olema.

Skorpion

Sa ei taha oma ellu kedagi, kellega pead võistlema ja kes üritab sinust igal sammul parem olla. Samas ei saaks sa hakkama ka inimesega, kes sulle alt üles vaatab. Sinu ideaalne partner lepib sinu domineeriva isiksuse ja põikpäisusega ja näeb sinus vaid parimat.

Ambur

Sulle meeldib spontaansus ja seda peaks sinu hingesugulane oskama hinnata. Nad ei tohi sind tagasi hoida, see teeb sind õnnetuks. Sinu teine pool peaks olema seiklushimuline ja iseseisev.

Kaljukits

Kuigi oled oma armuelu suhtes pessimistlik, ei tohiks see sind takistada leidmast inimest, kes sinus parima esile toob. Vastutustundlik ja lojaalne - need on omadused, mida peaksid oma partneris otsima.