Võimalik, et asi polegi sinus või temas, vaid süüdi on hoopis teie astroloogiline täheseis. Veebileht Yourtango.com reastas tähemärgid, kes omavahel absoluutselt kokku ei sobi.

Skorpion ja Jäär

Mõlemad tähemärgid tahavad olukorda täielikult kontrollida ning on iseloomult võitlushimulised eneseimetlejad. No, kui kaks sellist liita, ei saa ometi midagi head tulla.

Ambur ja Kaljukits

Tõsine Kaljukits ei lase rõõmsameelsel Amburil üldse elust rõõmu tunda, surudes pidevalt peale oma tõekspidamisi. Ning tegelikult pole neil kahel ka mitte mingisugust seksuaalset sobivust.

Kalad ja Neitsi

Kalad on kõige tundlikum tähemärk, kuid külm ja praktiline Neitsi ei saa kohe üldse selliste tundepuhangutega hakkama. Jah, vastandid võivad tunduda, kuid pikaaegne liit saab nende kahe tähemärgi vahel olema üsna piinarikas.

Vähk ja Veevalaja

Vähk armastab kodukollet ja perekondlikku mugavusi, kuid Veevalaja on vaba hing, kes ei taha end kunagi liialt siduda ning viilib vastusest. Traditsioone armastaval Vähil on keeruline toime tulla sõltumatu Veevalajaga.

Sõnn ja Ambur

Rahulik Sõnn vajab kodurahu, kuid seiklushimuline Ambur tüütab ta lihtsalt ära. Sõnnid kasvavad suhtest Amburiga välja - nad ei jõua taluda Amburi muretut, lapselikku ja lihtsameelset käitumist.

Neitsi ja Ambur

Esmapilgul üsna toimiv paar, kuid tegelikult ei taha kumbki PÄRISELT teineteisele pühenduda. Aus ja õilis Ambur haavub kergelt Neitsi kriitika peale ning Neitsi omakorda ei talu Amburi hajameelsust.

Veevalaja ja Sõnn

Veevalaja ei kannata kohe üldse Sõnni praktilist meelt ning konservatiivsust. Veevalaja, kes armastab muutusi ja muudatusi, teostada utoopilisi unistusi ning astuda raamidest välja, ei suuda pikka tulevikku maise Sõnni kõrval näha.

Kaalud ja Neitsi

Kaalud on uskumatult naiivsed, armastavad ja hellad ning kohe üldse ei talu Neitsi kriitikat iga pisiasja suhtes. Neitsi liigne nõudlikkus ajab nad lihtsalt hulluks.

Kaksikud ja Kaljukits

Need tähemärgid peaksid teineteisest jooksma nii kaugele, kui võimalik. Kaksikud on vaba hing, kes tunneb rõõmu muutustest, hängimisest siin ja seal ja teiste üle naermisest. Tõsine Kaljukits on aga põhimõtte kindel tööhobune, kes ei salli silmaotsaski niisama hooplemist.

Jäär ja Sõnn

Jäära kontrollimatud emotsioonid, pidev vaidlushimu ning põikpäisus ärritab kangekaelset Sõnni hingepõhjani. Nende omavahelised suhted kujunevad äärmiselt pingeliseks, sest kumbki pole nõus mööndusi tegema.

Lõvi ja Skorpion

Skorpion on liiga enesekindel, et ta ei vaevugi paitama Lõvi ego. Egoistlik Lõvi, kes vajab aga tähelepanu nagu õhku ei talu kohe üldse sellist ülekohut. Mõlemad tähemärgid peavad meeles kõiki solvanguid, intriige ning on äärmiselt armukadedad, mistõttu nende omavahelised suhted kujunevad plahvatusohtlikuks.