1. Otsi inimesi, kellel on tugev iseloom

Jääradel on loomu poolest jõuline hääl ning nad on vägagi võistlushimulised. Olles iseseisvad, armastavad nad seikluseid ning on entusiastlikud. Samuti on neile omane “enne tee ja siis mõtle” käitumisviis.

Sõnnid armastavad ilusaid asju ning seetõttu võivad nad tunduda materialistlikud. Nad on head rahaplaneerijad, armastavad tegutseda õues, kuid samas ei meeldi neile muutused.

Kaksikud on head vaidlejad, nutikad ja mänguhimulised. Neile on väga lihtne meeldida, kuid samas on nad intellektuaalsed. Neil on ka suur himu uute teadmiste järgi, mida saab hästi ammutada põnevatest raamatutest.

Vähk on väga tundlik ja etteaimamatute tujudega. Ta armastab kodus tehtud sööke, on olemuselt emalik ja sotsiaalselt konservatiivne. Kui sul õnnestub vähki solvata, siis võid kindel olla, et ta tõmbub sinust eemale!

Lõvi armastab lapsi, luksust ja ehteid. Ta on väga nõudlik, armastab olla tähelepanu keskpunktis ning naudib kiituseid. Kogu selle edeva maski taga on tegelikult peidus ka tark ja tundeline inimene.

Neitsid on perfektsionistid. Nad on kriitilised, pööravad suurt tähelepanu detailidele ja on vaimselt väga osavad. Nad armastavad korda, eelistades olla pigem minimalistlikud kui ülevoolavad.

Kaalud on suured flirtijad. Oma diplomaatilisusega suudavad nad ära varjata tegeliku võimetuse kiirelt otsuseid langetada. Nad on väga viisakad, tänulikud ja naudivad rahu ning ilusaid asju.

Skorpionid on salapärased ja kirglikud. Lisaks temperamentsele loomule on nad ka võimukad ja seksuaalsed. Küll kipuvad nad olema aga parajad kontrollifriigid.

Amburile meeldivad seiklused. Ta on avameelne, optimistlik, julge ja karismaatiline. Piirid ja reeglid ei ole tema jaoks loodud, ta on küll suur riskivõtja, kuid samas siiski filosoofiline.

Kaljukits on sõralisele loomale kohaselt väga jäärapäine. Talle meeldib vaielda ja temast võib jääda mulje kui väga ükskõiksest inimesest. Tegelikult on aga kaljukitsed väga ambitsioonikad ning töökad.

Veevalaja suurimaks rõõmuks on teiste aitamine. Nad on demokraatlikud ja armastavad võrdsust. Küll on neil küljes aga ka mässumeelsuse pisik, mis võib vahel avalduda nende etteaimamatus käitumises või tervas keelekasutuses.

Kalad on tundlikud ja sõbralikud. Neile meeldib unistada ja teiste eest hoolt kanda. Kiputakse arvama, et kalade tähtkujudes inimestel on suurem kalduvus laiskusele, kuid samas on neil kindlasti ilusad silmad ja naeratus!

2. Analüüsi välimust

Jääral on kõrged ning peenikesed näoluud, suurem laup, roosakad põsed ning tugev ja proportsioonis kehaehitus. Lisaks sellele on neil tugevad kulmud ning esiletorkivad silmad.

Sõnnil on lapselikult siirad silmad, täidlased huuled ja tavalisest laiem kael. Nad on väga nägusad!

Kaksikutel on üleannetu naeratus, nad on keskmist kasvu ja noorusliku välimusega. Nende silmad on säravad ja põsesarnad kõrged.

Vähil on süütud näojooned ning enamasti on nad brünetid. Neil on ümar nägu, täidlane suu ning oma üldise välimusega võivad nad luua endast kohmaka inimese pildi.

Lõvi on ka välimuselt glamuurne. Tal on suured tumedad silmad, ta on pikk ja atleetliku kehaehitusega. Kindlasti tasub vaadata lõvide puhul nende jalgu, sest need on lausa silmatorkavalt ilusad!

Neitsid on kui metshaldjad. Nad on kaunid ja puhta nahaga, neil on ümar pea, delikaatse kujuga huuled ja väljendusrohked silmad. Kõik nende näos on sümmeetriline.

Kaalude hulgas on levinud põselohud, neil on selgepiiriline huulejoon ja väike nägu. Ka on neile omane rohke žestikuleerimine rääkimise ajal.

Skorpionil on tugev ja atraktiivne välimus. Neid on õnnistatud särava naha ja hüpnootiliste silmadega.

Amburil on tavaliselt lai ning nakkav naeratus, nad on pikad ja sihvakad. Neil on süütu nägu ning kõrge laup.

Kaljukitsedel on sõbralik ja kutsuv näoilme. Nad ei näita tavaliselt oma näos väga emotsioone välja, samas on neil ilusad ümarad silmad ja täidlased huuled.

Kaladel on süütud ja naiselikud näojooned. Hilisemas eas kipuvad nad muutuma korpulentseks. Ettevaatust!

3. Astroloogiline naiselikkus ja mehelikkus

Astroloogiliselt naiselike omaduste alla kuulub pikaaegsete suhete- ja koduarmastus. Ka liigitatakse siia valdkonda usaldusväärsus, südamlikkus, jäärapäisus, viisakus, häbelikkus ja suur unevajadus. Mehelikkuse alla liigituvad omadused nagu iseseisvus, aktiivsus, reisimiskihk, seksuaalsus ja flirtivus.

Tähemärgid kõige maskuliinsemast feminiinsemaks:
Jäär, Ambur, Lõvi, Veevalaja, Kaksikud, Kaalud, Kaljukits, Neitsi, Sõnn, Skorpion, Kalad ja Vähk.

4. Tee ennast tuttavaks elementide maailmaga

Tule elemendid on loomu poolest tegijad. Siia alla kuuluvad Jäär, Lõvi ja Ambur.

Maa elemendid — Sõnn, Neitsi ja Kaljukits — on mõtlejad.

Õhu elementide alla kuuluvad Veevalaja, Kaalud ja Kaksikud on rääkijad.

Ning viimane element, vesi, koondab enda alla tundelisemad hinged nagu Vähk, Skorpion ja Kalad.

5. Jälgi konfliktikäitumist

Jäär, Vähk, Kaalud ja Kaljukits on loomupoolest konkreetsed. Kui nad satuvad konflikti, siis võid kindel olla, et nad vastavad sellele kaalutletud ja tugevalt. Neid on ka lihtne motiveerida. Sõnn, Lõvi, Skorpion ja Veevalaja kipuvad oma reaktsiooni varjama. Samuti on neil kombeks vastata passiiv-agressiivse käitumisega või täieliku vaikusega. Kaksikud, Neitsi, Ambur ja Kalad lähenevad konfliktidele loominguliselt. Nad on head inspireerijad.