Näiteks Indiaani mütoloogia on pildeni täis legende neist, kes suutsid end teatud rituaale tehes nähtamatuks muuta, puudutustega tervendada, õhus lennata või hoopis veepinnal jalutada. Tundub muinasjutuna? Vaatame, kuidas ja millises vormis sarnased jõud on olemas kaasajal.

Ettenägemisvõime

See on võime näha tulevikku. Selliseid nägemusi kutsutakse eelaimdusteks. Paljudel inimestel on tegelikult väike annus ettenägemisvõimet, kuid nad ei ole sellest teadlikud. Need inimesed on maailma sündinud selleks, et hoiatada teisi, mis tulemas on. Mõnikord arvavad eelaimdusi nägevad inimesed sootuks, et nad on hulluks läinud, kui asjad, mida nad vaimusilmas näevad või millest unistavad, tõeks saavad.

Nad peavad õppima oma mõjujõudu kontrollima nii, et saavad seda kasutada siis, kui vaja on, selle asemel, et lihtsalt oodata, millal tulevikunägemus kogemata nendeni jõuab. Mõnikord võivad nad lausa eelaimdusi esile kutsuda, kuid enamasti ei ole see võimalik. Tulevikus juhtuma hakkavad asjad jõuavad nendeni kas unenägudes või olukordades, kus nad on kas väga-väga lõdvestunud või vastupidiselt, ekstreemse pinge all.

Vaimude nägemine

Vaimude nägemise võime on jõud, mida esineb sagedamini kui arvata oskame. Paljudel inimestel on komme suhelda nendega, kes on siitilmast juba lahkunud. Mõnikord on need vaimud head ja mõnikord mitte – vähemalt mitte sellised, nagu me sooviksime. Mõnedel meediumidel (nii neid kutsutakse) on vaimudega nii tugev side, et nad on võimelised nendega lausa füüsiliselt läbi käima.

Selle tulemused võivad olla nii head kui halvad. Tavaliselt vaimudega suhtlejad häbenevad või peidavad oma võimeid, sest nad kardavad. Nad ei taha, et teised sellest teada saaksid – neid võidakse ju hulludeks pidada ja ühiskonnast välja tõugata. Kuid on ka noid, kes oma võime vaimudega suhelda omaks on võtnud ning seda inimeste abistamiseks kasutavad, nii siin- kui teispoolsuses.

Selgeltnägemisvõime

Võime näha seda, millest ei teata. Selgeltnägijad võivad toas istuda ja näha enda ümber kõike seda, mis maailmas tol hetkel toimub. Nad ei näe minevikku ega tulevikku, ainult olevikku. Tavaliselt tunnevad nad ära vaid tunded, sest pilt kaob enne, kui nad sellele piisavalt pikalt keskenduda suudavad.

Mõnikord näevad nad klippe kellegi elust ja sellest, mida see inimene just sel hetkel teeb. Nad võivad näha autoõnnetusi ja hädasse sattunud inimesi. Sageli satuvad nad ka ise häiritute hulka, sest näevad kogu maailma hädasid, kuid on liiga kaugel, et aidata. Ebatavaline võime, mida sageli ekslikult ettenägemisvõimeks nimetatakse.

Empaatiavõime

See on võime tunda teise inimese tundeid. Omane tavaliselt lastele, kes tajuvad maailma väga hästi, ning lapsi ümbritsevatele inimestele. Tavaliselt empaatiavõime kasvades väheneb, kuid mõnedel meist õnnestub seda säilitada kogu elu. Empaatilistest inimestest saavad õpetajad või nõustajad, kuna neil on unistus teisi aidata.

On hea, kui nad suudavad oma empaatiavõimet ohjes hoida olukordades, mis n-ö käest lähevad. Enamik empaatikuid võib neist üle tulvavate teistel inimestel pärit negatiivsete emotsioonide tõttu depressiooni küüsi langeda. Seetõttu peavad nad õppima emotsioone blokeerima ja ennast positiivsete inimestega ümbritsema, et iseendaks jääda.

Ülihea mälu

Seda ei esine väga sageli, kuid kaasaegses ühiskonnas on niisuguseid inimesi tunduvalt rohkem kui vanasti. Tegemist on nägemismälu omamoodi edasiarendusega. Seda võimet omavad inimesed loevad näiteks raamatut ning võivad millal iganes hiljem loetu ette kanda, lausa sõna-sõnalt korrata, kui vaja peaks olema. Samuti mäletavad nad sündmusi väga detailselt.

Ülihea kuulmine

See on tänapäeval üsna tavaline võime. Inimene kuuleb väga kaugel toimuvaid asju nii nagu need leiaksid aset väga lähedal. Omapärane on see, et müra suhtes see ei kehti. Seda kuulevad ülihea kuulmisega inimesed ainult siis, kui müra on neile väga lähedal.

Ravitseja

See on inimene, kes näeb ja mõistab kõiki haigusi, olgu siis vaimseid või füüsilisi. Selle võime teine külg on biokinees, mis võimaldab neil kontrollida organite kudesid ehk teisisõnu ravida ennast ja teisigi. Nad „loputavad“ haiguse inimesest välja ja asendavad selle tervendava energiaga.

Lendamise halvem külg on see, et mõned seda võimet omavad inimesed muutuvad teiste haiguste suhtes nii tundlikuks, et võivad ka ise haigestuda. Tavaliselt probleemi ei ole, kuid kui üks ravitseja tervendab teist, mõjub see nii, et nad kaotavad energia ega pole võimelised enam tervenema. Üsna tavaline võime ning paljudest seda omavatest inimestest saavad arstid, õed või nõustajad. Neile meeldib oma võimeid kasutades teisi aidata, see on nende jaoks väga lihtne tegevus.

Energia vampiirid

Energiavampiir on inimene, kes kasutab teiste inimeste, kellega ta kokku puutub, energiat justkui enda oma. Jääkenergiakasutaja on aga too, kellel on võime temaga kord kokku puutunud inimeste energiat enda kasuks kasutama jäädagi. Energiavampiirid püüavad endale võimalikult palju sõpru soetada – et nende energiat varastada.

Tavaliselt suudavad nad üsna ruttu ümbritsevate inimeste mõtetesse pugeda – saladuste hoidmine osutub nende juuresolekul keeruliseks. Energiavampiirid omavad võimet inimestelt jõudu varastada ning nad nõrkade ja poolsurnutena maha jätta. Enamik neist siiski väldib niisugust tegevust, sest neil on ju vaja elusaid sõpru. Kaitseolukorras on nad aga kõigeks võimelised.

Pole kindel, kas sul võib olla mõni üleloomulik võime? Soorita TEST teada saamiseks SIIN!