„Ma tulin selleks, et jääda! Mõned nii-öelda kriitikud on siin mu debüüdi kohta seda ja teist öelnud, aga mind see ei murra, ma olen kaltsiumist liiga tugev,“ kinnitas Piimapoiss.

Asjaolu, et tema esimest lugu on peetud läbi aegade ägedamaks, aga ka kõige piinlikumaks räpilooks, Piimapoissi ei heiduta. „Mu lugu ilma videota kogus esimese päevaga ligi 10 000 vaatamist. Seda on ainult poole vähem kui Taukari loo „Segased lood“ esimese ööpäevaga kogunenud vaatajanumbrid, kusjuures mina pole kunagi üheski laulusaates osalenud,“ sõnas üleöö staariks sirgunud Piimapoiss.

„Üldiselt ma kahtlustan, et kõige suuremad trollijad ongi tegelikult teised räpparid, kes konkurentsi kardavad. Relax, poisid, ma olen dope! Küsige Aropilt!“

Piimapoisi aitas lavale tuua Toiduliit, kelle soov on kutsuda noori üles hindama väärtuslikke, noore organismi normaalset arengut tagavaid toiduaineid ning teha seda noori kõnetavas keeles.

„Tänapäeva noortele avaneb kauplustes enneolematult avar piimatoodete lett, kus on lisaks piimale sadu maitsvaid vahepalasid, mis varustavad arenevat organismi valkude, kaltsiumi ja muu kasulikuga. Kuid selge on see, et tervislikkuse jutt ei müü. Seetõttu otsustasimegi, et piima headus tuleb panna nooruslikku, naljakasse ja lausa jaburasse vormi – just sellisesse, nagu seda on Piimapoisi piimaräpp,“ rääkis Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.

Ta avaldas lootust, et Piimapoiss saab oma debüüdist ainult hoogu juurde ning järgmised lood saavad olema juba veel suuremad hitid. „Peaasi, et ta oma kunstile truuks jääb ja halvale teele ei satuks,“ nentis Potisepp.