Alates Kim Kardashiani ja Kanye Westi 1-aastasest beebi North Westist kuni 100-aastase näitleja ja koomik Irwin Corey'ni välja. Need on Hollywoodi kõige mõjuvõimsamad inimesed ühest kuni sajani.

VANUS 1: North West - Kim Kardashiani ja Kanye Westi väike tütar teeb juba ilma tõsielusarjas "Keeping Up With the Kardashians". Loomulikult armastab ta juba praegu selfieäsid sama palju kui ta ema.

VANUS 2: Olive Barrymore Kopelman - Drew Barrymore'i ja Will Kopelmani tütre teeb mõjuvõimsaks, et juba varases eas näitab ta üles silmapaistvat andekust. Vähemalt oma ema Instagramis paistab tirts raamatut lugevat.

VANUS 3: Blue Ivy - Hollywoodi esikpaari, Beyoncé ja Jay-Z tütre sünniõigus on saada oma elus parimatest parimat.

VANUS 4: Neil Patrick Harrise ja David Burtka kaksikud Gideon ja Harper Burtka-Harris on sama võluvad nagu nende näitlejatest vanemad.

VANUS 5: Mason Disick on Kourtney Kardashiani ja Scott Disicki poeg ning mõistagi särab juba tema sarnaselt ülejäänud Kardashianite klannile nende nimelises tõsielusarjas.

VANUS 6: Vivienne Jolie-Pitt - Angelina Jolie ja Brad Pitti tütar. Okei, me juba ütlesime, et Kanye West ja Kim Kardashian on Hollywoodi esikpaar, aga Jolie ja Pitt on ka! Kahe mõjuvõimsa ja andeka näitleja tütar tegi juba möödunud aastal 2 filmirolli.

VANUS 7: Aubrey Anderson-Emmons mängib sarjas "Moodne perekond" Lilyt ja on seda teinud ilmselt kauem, kui mäletab.

VANUS 8: Evan of EvanTubeHD on Youtube'i staar, kelle pea iga videot vaadatakse ligi miljon korda.

VANUS 9: Alice Richmond on Tina Fey ja Jeff Richmondi tütar. Emaks riietunud tütar tegi oma vanema eest jää-ämbri väljakutset ja sai Youtube'is üle 600 tuhande vaatmise.

VANUS 10: Apple Martin on Gwyneth Paltrow ja Chris Martini (Coldplay solist -toim.) tütar. Nii tema ema kui vanaema on näitlejad, seega võib vaid arvata, milline staar sellest tirtsust tuleb.