Kerro omalt poolt korraldab fännidele oma veebilehel võistlusi ning postitab pilte, videoid ja mõtteteri. Eile vastas noor selgeltnägija 10 vaimuelu puudutavale küsimusele, mille ta fännide saadetud küsimuste seast välja valis.

1. Mul on sageli sellised hetked, kus mulle tundub, et see on juba kunagi olnud. Mis see on? Kas vaimude abi või mingid võimed?

Meil kõigil on sellised hetked. See on kogemus sinu viimasest eelmisest elust, mida sa mäletad.

2. Räägitakse, et enne kaksikute sündi jagatakse üks hing pooleks, sest see ei mahu ühte kehasse ära. Kas see vastab tõele? Kaksikutel on tihtipeale sarnased unenäod ja nad oskavad teineteise mõtteid lugeda.

Kui kaksikud sünnivad, siis on nende energia väga sarnane, sest nad on palju aega koos veetnud. Aga vanemad teevad tihti selle vea, et riietavad neid ühtemoodi ja lasevad neil kogu aeg ainult omavahel koos olla. Kui nad on suured, võivad nad sellepärast oma identiteedi kaotada. Nad ei ole üks hing kahes kehas, inimesed panevad neid ennast nii tundma. 

3. Mida teha, et pääseda taevasse?

Taevast ega põrgut ei ole olemas. Pärast füüsilist surma jääb alles energia, ainult keha sureb.

4. Kuidas saada sensitiiviks?

Selleks ei pea mitte midagi tegema. Igaüks meist omab sensitiivivõimeid, erineb vaid see, kui avatud me sellele tundele oleme. Inimesed nagu mina ei vali seda endale, see valis meid ise.

5. Ütlesid kord, et ei usu Jumalat. Miks? Kas kõrgem jõud on olemas?

Ma ei usu Jumalat, aga kõrgemasse jõudu küll. Ma leian, et iga religioon lihtsalt nimetab seda erineva nimega: kes Allahiks, kes Buddhaks.

6. Mis aitaks end teistele inimestele rohkem avada?

On olemas kaks kivi, mis avavad südame tšakra: roosa kvarts ja lumehelbe-obsidiaan. Aga tasub teada, et seda peab pikka aega kandma, et efekti tajuda. 

7. Mul suri hiljuti parim sõber. Mõtlen ta peale nii palju, et olen hakanud pidevalt nägema oma vanu unenägusid, kus on ka tema, kuid tal pole nägu ja mõnikord on ta üldse kadunud. Kuidas seda seletada? 

Kui inimene sureb noores eas või järsku, siis on hingel tükk aega raske uskuda, et ta on kadunud ja alles vaid energia. Mõnikord võib minna kuus kuud või kauemgi, enne kui nad olukorraga lepivad. Siis kaovad ka unenäod.

8. Miks on nii, et mõni elab vaid 30-aastaseks, aga mõni elab 100 aastat täis? Räägitakse, et inimene elab nii kaua, kui talle on antud ja muuta seda ei saa? On see tõsi?

Enne sündi valime me kõik endale saatuse. Sõltub inimesest. Elus pole tähtis, kui kaua sa elad, vaid kui rahulolevalt oma elu elad. 

9. Miks lapsed vaime näevad? Kas neilt saab kergemini energiat? Ma tean, et lastel on "kõrgem kaitse" peal, aga miks nende juurde ikkagi tullakse?

Lapsed on väga avatud ja räägivad kõigest, mida näevad. Hingedel on lihtsam nendega suhelda. Koolisüsteem hävitab lastes need võimed. Siin pole midagi pistmist kaitsega, ehkki see on neil olemas - ei tohi segi ajada maagia ja hingede maailma, need on kaks eri asja.

10. Kas vanemad ja lapsed saavad pärast surma teispoolsuses kokku?

Me kõik kohtume oma kaotatud inimestega pärast me füüsilist surma.