Siin on 10 kuulsat meest, kes on kõigele lisaks kuulsad ka selle poolest, et Emake Loodus neid kadestamisväärsete mõõtudega meheauga õnnistanud on.

Grigori Rasputin
Legendaarse Venemaa müstiku ja tsaaripere ravitseja Rasputini hiiglaslik meheau on pea sama kuulus kui ta ise - mõrvatud mehe küljest ära lõigatud 28 cm pikkune meheau on üks Peterburi erootikamuuseumi tähelepanuväärsemaid eksponaate, kuigi selle ehedus on korduvalt kahtluse alla seatud. Lood Rasputinist kui naistemehest aga annavad põhjust oletada, et legendil pühamehe vemblast tõesti põhi all on. 

Jay-Z
Mitmete "teadjamate" fännitaride kinnitusel on räppar enam kui hästi varustatud - tema meheau on koguni võrreldud suure Pepsi-pudeliga. 

Vincent Gallo
Näitleja Vincent Gallo ei ole häbenenud ka kaamerate ees pükse alla lasta. Filmis "Brown Bunny" saab oma silmaga veenduda, et tegemist on üle keskmise mehega. 

Tommy Lee
Pamela Andersoni eksmehe, rokkar Tommy Lee - kes koos naisukesega kunagi ka seksilindi lekkima lasi - meheau pikkuseks on arvatud vähemalt 20 cm. Pole paha!

Frank Sinatra
Eksabikaasa, näitlejanna Ava Gardneri kinnitusel kaalus laulja küll vaid 55 kg, kuid 45 sellest oli tema riist.

Lyndon B. Johnson
Ameerika Ühendriikide 36. president oli kuuldavasti paadunud ekshibitsionist, kes oli oma "väikemehe" ristinud Jumboks. 

Errol Flynn

Hurmurist USA näitleja Flynn olla Marilyn Monroe sõnade ning nende põhjal Truman Capote'i kirjapandud legendi kohaselt kunagi ühel peol oma peenisega klaveril lugu "You Are My Sunshine" mänginud. 

Colin Farrell
Nii imelik kui see ka pole, on näitleja meheau võrreldud beebi käsivarrega...

Peter Andre
Eksnaise 
Jordani ehk Katie Price'i kinnitusel on 90ndate superstaari meheau võrreldav suure televiisoripuldiga.

Tony Kanal
No Doubti bassimehe suguelundi pikkuseks on mõõdetud 25 sentimeetrit.

Kindlasti leiduks ka ridamisi kuulsaid Eesti mehi, keda samamoodi esile saaks tõsta. Siiani aga peab leppima vaid häguste vihjetega: VIDEO: Lepland uhkeldas Timmerile väikse-Oti teemadel: kuule, see ei olegi nii väikene!