1. Kontuurmeik! Kim K ja kõik ta õed on maailmas number 1 kuulsused, kes lasevad meigikunstnikel end igaks majast välja astumise päevaks korralikult ära grimeerida, kasutades seda populaarset tehnikat, mis seisneb hele-tumeduste mängus ehk varjude ümberkujundamises inimese näos. Nii saavad põsed vähem ümarad, põsenukid kõrgemad nina sirgem ja kogu ilme nurgelisem. Viimasel ajal on ka Grete puhul seda tehnikat märgata. Vaata ise!

Käisin täna jälle oma lemmikul @janaboberg külas! 😘💁🏼

A photo posted by Grete Klein (@greteklein) on

2. Sa ise oled enda parim ihufotograaf. Selfide tegemine võib rääkida nii ülemäärasest edevusest kui ka madalast enesehinnangust ja tähelepanuvajadusest, kuid vaatamata psühholoogilistele tagamaadele võib olla kindel selles, et näed pildil välja just nii, nagu vaja on.

A photo posted by Grete Klein (@greteklein) on

3. Peegel on su sõber! Tavalise selfi peale lihtsalt ei mahu su fantastiline figuur ära.

Selhvi

A photo posted by Grete Klein (@greteklein) on

4. Tunne oma väärtust! Turunduses on sotsiaalmeedia A ja O. Kim Kardashianile on ettevõtted valmis maksma üüratuid summasid, et ta vaid oma Instagramis neid mainiks (mida naine enamasti aga ei tee). Grete Kleingi on selgelt kohalike turundajate poolt üles leitud, sest jõuab ju kasvõi seesinane pildike ikkagi 32 tuhande Grete-fännini.

5. Sobiks hästi räppari pruudiks, kas pole? Kim K abikaasa on planeedi kõige kuulsam räppar. Grete Klein sobiks kogu oma glamuursuses hästi mõne tegija räppari kõrvale, kas pole? Nali naljaks, Genka võttis suvel just lõpuks oma kauaaegse kallima ära ja ega Gretegi üksindust tunne.

Poolpartyyyyy! ✌🏼️😎

A photo posted by Grete Klein (@greteklein) on

6. Tunne end kui ärinaine! Nagu Kim K alati rõhutab, siis ta on eelkõige ettevõtja ning ärinaine. Lihtsalt tema äri on ta ise. Grete Klein ilutab samuti üha kasvavat enesekindlust meelelahutusmogulina ning ka piltidelt on seda näha: ilus, aga veidi karmim, trendikam ja rangem look on talle sobima hakanud.

Peeglikas✌🏼️ #home #livelaughlove #riverisland

A photo posted by Grete Klein (@greteklein) on

7. Naistekamp peab ümber olema! Kim K ümbritseb end enamasti õdedega, keda tal jalaga segada on, Grete aga ilusate sõbrannadega.

Meie esimesed triibulised 🎹

A photo posted by Grete Klein (@greteklein) on

8. Tee trenni! Ega kadestamisväärset figuuri krõpsupakist kupongiga leia. Ka Kim jagab sageli pilte endast jõusaalis, et näidata - temagi näeb vaeva ja on tähelepanu higi ja verega välja teeninud.

EMS treening oma kurja kaksikõega 👯💪🏻 @lookmybest #lookmybest #EMS 👍🏼

A photo posted by Grete Klein (@greteklein) on

9. Ajakirjade kaaned on nende mõlema pärusmaa.

10. Ela nii, et su varigi oleks äratuntav! Kim K kumerused on saanud ta kaubamärgiks. Grete kleini puhul aga väärib tähelepanu tema ideaalselt proportsionaalne ning sale figuur ja uhke lõvilakk. Pimedas tunneb juba ära küll!