Kirjelda päeva, mis sul kunagi meelest ei lähe?
Praegu on mul veel hästi meeles selle nädala esmaspäev, kui salvestati seekordseid Eesti Laulu poolfinaliste. Väga põnev ja värvikas kuulamine-vaatamine oli, sestap julgen soojalt soovitada sellel, järgmisel ja ülejärgmisel laupäeval teleka ette tulemist, et Eesti Laulu poolfinaalidele ja finaalile kaasa elada.

Millised on sinu parimad-halvimad küljed?
Parim on ilmselt see, et olen optimist. Halvim ehk mõningane ulakus?

Kummad on ustavamad sõbrad - kas mehed või naised?
Minu lähimatest sõpradest, kelle seas on nii mehi kui naisi, pole keegi mu usaldust petnud. Seega ei saa ma siin soo põhjal vahet teha. Tuleb lihtsalt osata oma sõpru hoida ja olla neile omalt poolt piisavalt väärt ja asendamatu sõber, kellele poleks põhjust nuga selga lüüa.

Milline on olnud sinu elu kõige suurem ebaõnnestumine?
Olen praeguses hetkes õnnelik ja rahul. Sestap võib järeldada, et kõik see, mis kunagi ehk ongi tundunud ebaõnnestumisena, on olnud osake vajalikust progressist , et praegusesse punkti ja tänasesse jõuda. Võib ju mõelda, et kui need ebaõnnestumised oleks kunagi hoopis õnnestumistena välja kukkunud, oleks minu praegune elu hoopis teistsugune, aga seda ma ju ei tahaks. Nii siis …

Mida teeksid, kui leiaksid maast suure hulga raha ja rahaomaniku kontakti?
Kontakteeruks omanikuga ja uuriks, kuidas talle raha tagastada saan.

Kellega sul on samal päeval sünnipäev?
Oma lähimast tutvusringkonnast mitte kellegagi, aga netilehekülje famousbirthdays.com andmetel näiteks Axl Rose´i, Bob Marley ja Ronald Reaganiga.

Millest sa mitte iial loobuda ei kavatse?
Armastamisest, õppimisest, loomisest.

Kas oled kaine peaga teinud midagi sellist, mida purjus peaga kahetsenud?
Ei meenu küll ühtegi konkreetset juhtumit…

Milline on sinu igapäevane ilurutiin?
No näiteks naermine on selline tegevus, mida püüan harrastada iga päev ja mis aitab enesetunde ja tuju tõusule tugevalt kaasa ja seeläbi ehk ka ilustab mind mõnevõrra?

Mis teeb mehest mehe? Aga naisest naise?
Sõltumata soost võiks inimene olla inimlik: viisakas, teiste eksistentsi ja seisukohti austav, heatahtlik. Need omadused kaunistavad minu arust nii mehi kui naisi ja kui mõni loetletud omadustest on puudu, siis pole mees ei kõige parem mees ega naine kõige täisväärtuslikum naine.

Anu Saagim või Krista Lensin?
Mõlemad on äärmiselt säravad, kaunid ja tegusad naised. Peatoimetajatena samuti võimekad. Aga valin Krista, sest temaga olen rohkem isiklikult kokku puutunud ja tean, et lisaks eelpool nimetatud omadustele on ta veel ka hästi soe ja siiras inimene, mis mulle meeldib.

Millal on valetamine lubatud?
Siis, kui südametunnistus lubab ja teistele selle valega liiga ei tee.

Kui sa võiksid esitada jumalale ühe küsimuse, siis mis see oleks?
Minu jaoks pole jumal selline nähtus või olend, kellelt saaks midagi küsida…