1. Näitleja John Ritter

2003. aasta 11. septembril viibis 55-aastane näitleja John Ritter menusarja "8 lihtsat reeglit minu teismelise tütrega kohtamiseks" võtetel. Ühel hetkel hakkas ta tugevalt higistama ning kurtis valu üle rinnus. Näitleja toimetati kiirelt haiglasse, mis asus stuudiost täpselt üle tee. Arstid tegid kindlaks, et mees kannatab aordi dissektsiooni ehk ägedaloomulise aordi laienemise all. Ritter suri operatsioonilaual.

2. Krokodillikütt Steve Irwin

Steve Irwin

Steve Irwin oli tuntud australlasest krokodillikütt ja telenägu. 2006. aasta 4. septembril suri mees filmides astelrai kala. Irwin ja tema kolleeg olid kala filmimisega juba lõpule jõudnud kui Irwini läheduses olev astelrai teda ühtäkki ründas. Kala lõi oma mürginääret sisaldava astla mehe rinnust läbi, mille tagajärjel telenägu kohapeal suri.

3. Laulja Mango

Giuseppe Mango

Mango oli ülipopulaarne Itaalia laulja-laulukirjutaja, kes suri 7. detsembril 2014. aastal. Mees oli parasjagu andmas kontserti Itaalia linnas Policoros kui ta laval olles südamerabanduse sai. Ühel hetkel tõstis mees käe ning lausus mikrofoni sõnad "Vabandage mind". Seejärel kukkus 60-aastane mees kokku ning suri teel haiglasse.

4. Ooperilaulja Richard Versalle

Richard Versalle

Richard Versall lahkus meie hulgast 1996. aastal. Mees mängis parasjagu New Yorgi kuulsas Metropolitan Operas tükis "The Makropulos Case", kui tema süda repliigi "Kahju, et elukest on antud vaid nõnda kauaks" ajal seiskus.

5. Muusik Les Harvey

Les Harvey

Šoti päritolu muusik Les Harvey suri 3. mail 1972. aastal. Les oli andmas kollektiiviga Stone the Crows ühel vihmasel päeval kontserti kui ta märgade kätega oma mikrofoni jalast kinni haaras ning seejärel elektrišoki sai ja suri. Lesi mikrofon oli maandamata.