Vaba ja vallatu — oma arvukate hobide, riigi esinduskohustuste ja raju pidutsemise kõrvalt pole üle mõistuse rikkal šeigil jäänud seni aega pereloomise peale mõelda. Prints tundub olevat ka parajalt segaduses oma seksuaalse orientatsiooni osas ning eelistab end defineerida momendil biseksuaalsena. Seega, võimalus printsile silma jääda on nii poistel kui tüdrukutel.

Tulevane kuningas — Fazza kuulutati juba 2008.aastal Dubai troonipärijaks, mis tähendab, et tal on olnud 10 aastat aega valmistuda kuningaks saama. Kuna printsi vanemad on aga veel täies elujõus, ootab teda ees veel aastate pikkune elu nautimine.

Fantastiline kliima — pole mingi saladus, et ilm Dubais on tunduvalt parem kui Inglismaal või Eestis, seega printsi poolehoiu pälvimine oleks enneolematult mõnus. Sealne katkematu paradiis on teinud Dubaist ühe maailma populaarsema reisisihtkohta.

Väga-väga palju raha — kui prints Harry börsiväärtuseks loetakse umbes 28 miljonit naela, siis Fazza turuväärtust, mille täpne suurus on teadmata, hinnatakse suisa 11-kohaliseks. Dubais teatavasti millegi pealt kokku ei hoita, seega elu on kordades luksuslikum kui niigi väga luksuslikus Briti kuningapalees.

Palju hellust ja romantikat — no vaadake ometi seda noormeest koos loomadega. Milline õrn hing!