Playboy impeeriumi asutaja Hugh Hefner rõngastas jõulupühade ajal oma noorukese kallima Crystal Harrise. Mehest 60 aastat noorem piiga, kes vanahärraga peagi altari ette astub, on aga enamat, kui lihtsalt kaunid vormid ja blondid kiharad.

1) Ta on laulja - kirjutab laule Dr. Phili pojaga

Harris lõi kaasa tõsielusarjas "The Girls Next Door", stardib lauljakarjääriga ja ilmutab peagi ka plaadi. Kaunis näitsik loob muusikat maailmakuulsa psühholoogi dr. Phili poja Jordan McGraw'ga.

Crystali debüütsingel on teadjamate sõnul üks mõnus tantsulugu.

2) Ta võiks olla järgmine Dr. Phil

Väljaanne People kirjutab, et Harrisel on suurepärased teletöö kogemused, ta on õppinud psühholoogiat San Diego Mesa College'is ja San Diego ülikoolis. Õpingud, tõsi, jäid pooleli.

3) Ta on heakskiidu ja õnnistuse saanud vähemalt ühelt Hefneri eks-kallimalt

Hefneri eks-pruut Kendra Wilkinson saatis Crystalile kuumad õnnitlused Twitteri kaudu. "Olen tõsiselt õnnelik teie üle!" teatas ta.

4) Crystali soontes voolab briti verd

Playboy 2009 aasta detsembrikuu kaunitar on oma juurtelt inglanna. Tema mõlemad vanemad on britid, kuid kaunis piiga nägi ilmavalgust Arizonases. Õige pea pärast lapse sündi kolis paar tagasi Londonisse, kuid mõne aasta pärast leiti mõnus elupaik Kalifornias.

5) Crystal on ettevõtja

Peagi jõuab müügilettidele Crystali nime kandev kosmeetikasari Crystal Cosmetics.

Vot selline tegus blondiin siis :)