Sündinud

Virgo Tulit sündis 29. veebruaril 1980.

Võrukael Virgo

Virgo kohta saab teada, et ta oli jõmpsikana päris suur võrukael - kunagine Karlova esipasatski, kelle harrastuste sekka kuulunud kivide pildumine akende ning tänavalaternate pihta. Koolist väljaheitmisest päästis teadagi mis – lauluhääl, kirjutas kunagi Õhtuleht. 

Noorkuu

Virgo, kelle häälerühmaks oli bariton, oli eelkõige tuntud ansambel Noorkuu liikmena. Kuigi ansambel alustas oma tegevust juba 1996. aastal kolmeliikmelise grupina, siis 1999. aastal toimus koosseisus  suur muutus ja pärast ühe endise liikme bändist lahkumist, tuli asemele kolm uut inimest, nende seas ka Virgo, hüüdnimega Virx.

2000. aastal võideti uues koosseisus Tartus järjekordsel Raimond Valgre nimelisel laulufestivalil Grand Prix.

Aastatel 2005. kuni 2010. annab ansambel kokku üle 500 kontserdi nii Eestis, Lätis, Soomes, Rootsis, Norras, Hispaanias  kui ka USA-s.      

Virgo Noorkuus

Virgo meenutas siis ka Noorukuu aegu: "Palju esinemiskostüüme mul on, ei kujuta ette. Kusjuures mul kõiki ei olegi vist enam alles. Osa sai lihtsalt ära kantud. Need Ameerika reisi pintsakud läksid üsna lehvikuks ära, ma pole neid enam vaadanudki. Ja mina olin vist ainus, kes valged kontsakingad ära viskas – need nägid ju lõpuks üsna imelikud välja. Teised määrisid omi kingi mingi viksiga, mina ei viksinud üldse. Teistel paistsid kingad ikkagi sellised, nagu oleks hambapastaga üle käidud, minu omad läksid aga kuidagi roheliseks. Panin need kuhugi prügikasti kõrvale: usun, et mõni prükkar kannab neid ja näeb väga vinge välja."

Eurosvisioon

Eelmisel aastal osales Noorkuu ka Eesti Laulu konkursil lauluga "Be My Saturday Night". Bändi ajaloos oli see kolmas kord Eurovisiooni eelvoorus olla.

Lähedased teadsid Virgot kui positiivset inimest

"Virgo oli heas tujus. Ta oli alati positiivne. Ta suutis alati teistes hea enesetunde tekitada. Nagu ikka, läksime rõõmsa tujuga lahku ..." rääkis üks Noorkuu bändikaaslane.

Lein

Virgost jäid maha tema naine ja kaks last. Bändikaaslased Noorkuust on öelnud: "Meil on väga kurb meel teatada, et Virgot ei ole enam meie hulgas! Oleme mõtetes Liina, Sanderi, Getteri ja teiste lähedastega. Jääme Sind Virgo mäletama väga hea sõbra ja bändikaaslasena!"