1. Adriana Lima (pilt ülal)

“Mehed peavad austama minu otsust. Kui ei austa, siis järelikult nad ei taha mind tegelikult.” Supermodell oli abielludes 29-aastane.

Jessica Simpson

2. Jessica Simpson

Tõsielusarjas tegutsenud Simpson oli oma süütuse poolest kuulus üle maailma. “Lubasin Jumalale, isale ja oma tulevasele abikaasale, et jään kuni pulmadeni süütuks. See oli alati miski, mida ma soovisin teha,” rääkis ta ajakirjale Cosmopolitan.

Carrie Underwood

3. Carrie Underwood

Lauljatar oli süütu kuni abiellumiseni Mike Fisheriga aastal 2010, mil ta oli 27-aastane.

Leelee Sobieski

4. Leelee Sobieski

“26 on süütuse kaotamiseks päris vana, aga see oli mulle oluline. Mul polnud usulisiiu põhjuseid ega midagi sellist - süütus oli minu kõige hinnalisem kingitus ja tahtsin olla kindel, et annan selle õigele mehele," sõnas näitlejanna.

Sarah Drew

5. Sarah Drew

Grey anatoomia” näitlejanna andis maailmale teada, et oli abiellumiseni süütu, vastates ühele Twitteri-säutsule, mis küsis, kas ta on usklik.

Zac, Taylor ja Isaac Hanson

6. Zac Hanson

90ndate hittbändi Hanson noorim liige, trummar Zac sõnas, et kõigil on omad eelistused ja ta ei leia, et kõik peaks seksiga pulmadeni ootama. “Lihtsalt mina ei teinud seda ja see tundus õige minu jaoks,” leidis ta.

Lisa Kudrow

7. Lisa Kudrow

"Sõprade" täht ootas seksiga kuni oli 31-aastane, mil ta abiellus oma prantslasest kihlatu Michael Sterniga. Ta sõnas, et pelgas seksi ja oma seksuaalsust nii väga, et ei julgenud enne oma süütust kaotada, kui leidis, et mees on see ainus ja õige.