"Minu abielu sujub. Ma olen õhtuti kodus, ei käi sõpradega joomas, ei käi pokkerit mängimas," räägib Uno Loop, kuidas ta on oma abielus tasakaalu saavutanud.

Kui pliit ei tõmba ...

Uno teab, et hommik peab algama kallistusega. "Hommikul üks kallistus naisele. See juhatab päeva sisse. Siis küsin, kuidas öö möödus ja kuidas tal tervis on. Hea, kui hommikuti saab nalja. Huumor on väga tähtis." 

Loop ütleb, et neid seovad abikaasaga mõnusad rutiinid, mis algavad sellega, et hommikul tehakse koos tassike kohvi. "Vahel pesen mina nõud puhtaks, vahel tema. Kõik on rahulik."

Aegajalt tuleb abikaasa Ainol siiski tujutsemist ette, kuid seda põhjustavad olemured. "Kui pliit ei tõmba, siis läheb naisel tuju ära. Kohe tükiks ajaks. See lihtsalt võtab tuju ära ... Me elame ju maal."

Loop ei usu, et üdini õnnelikku abielu oleks olemas. "Need, kes räägivad, et terve abielu on naeratamine, kallistamine ja pakikeste tegemine... Noh, et muudkui minnakse koju, pakike nööriga kinni... Need valetavad."

Terve elu ühes voodis

Tüli lahendavad perekond Loobid vanasõna - targem annab järele - järgi talidades. "Seda vaikimist tuleb ikka ette. See oleneb arusaamatuse raskuse astmest," sõnab Loop.

Uno ja Aino on terve elu ühes voodis maganud. "Aga meil on ka võimalus eraldi magada. Kui üks on haige ja võib teist nakatada, siis magame eraldi."

"Aga seksiga... Eks ta ole. Hmm... Näidake mulle meest, kes selles eas veel seksib," muigab Loop voodielust rääkidest. Pärast pisikest pausi ütleb ta: "Jah, seks võib inimestel iga aastaga paremaks minna, kui inimene oskab seda nautida."