Kena, et sellest pöörasest kokku-lahku-suhete maailmast leiab ikkagi ka mõnusalt pika ühise minevikuga paare. Seriaalis «Kartulid ja apelsinid» psühholoog Viviani ekskaasat Marki kehastanud «Ugala» näitleja Aarne Soro (40) tähistab abikaasa Silviaga (39) tänavu juba oma kahekümnendat tutvumisaastat.

Dramaturg ja teatripedagoog Silvia ja Aarne tutvusid küll juba Viljandi Kultuuriakadeemia sisseastumiskatsetel, abiellusid aga 1. jaanuaril 2002. Muide, Sorod oli esimene paar, kes pandi kirikus paari ka riiklikult! Neid on õnnistatud kahe tütrega, Herta (12) ja Martaga (8).
Aarne on meenutanud, et Silvia tegi sisseastumisel pantomiimi, vingerdades laval, must trikoo seljas: «Ta ei olnud selline kõku-kõku. Temast ei saanud mööda vaadata.» Silvia on tähendanud, et Aarne oli kursuse kõige popim poiss – pealegi teinud talle supi välja!
Otsatus teatri- ja filmirollide nimistu kõrval on Aarne mänginud veel seriaalides «Ohtlik lend», «Saladused», «Ühikarotid», «Kättemaksukontor» jne. Aarne oli tänavu üks Eesti teatriauhindade nominente, kui kandideeris lavastuse «Tuvi» Vello-Viljari rolliga parima meeskõrvaosatäitja auhinnale.