"Mis mõttes ma ei saanud sisse, sain küll! Ma tegin nn topeltulemise! Seal oli teisi inimesi ka, kes ei olnud listis, eks seal veidi segadust alguses oli," rääkis Tasane Publikule telefonitsi.

Kuidas see tal siis täpsemalt õnnestus? "No ikka alati saame, ma olen nii värvikas persoon! Strippar Marco saab alati sisse, kas või maa alt! Eks nad tundsid mu ära lõpuks. "Issand see olete ju teie, strippar Marco!"" ei lase mees end tühjast-tähjast, nagu kutsutute nimekiri, ennast häirida.

Oleks vaid pidu sissesebimist ka väärt olnud: "Pidu oli igavam kui tavaliselt, ei olnud niivõrd lõbus. Koit Toome esines, ainult kolm inimest oli laval ja pidu oli igav," kurtis strippar. "Palju oli tuntud inimesi, aga inimesed tundusid kuidagi rusutud, ei olnud mingit tantsimist. Praegu on musta kuu hooaeg - paar päeva ei ole kuud näha, võibolla on asi selles? Sõbranna mul ennustab selliseid asju," spekuleeris ta taevakehade mõju üle peomeeleolule. "Ma ei tea, inimesed olid kuidagi pinges. Ma ise ei käinud ka tantsimas. DJ-sid nagu ei olnudki. See Kroonika seksikate pidu oli ikka vabam vanasti. Ma mõtlesin, et need on nagu mingid matused vahepeal," nurises ta.

"Kõik oli olemas - suupisted, koogikesed, joogid, tikuvõileivad. Sööki oli küll kõvasti, ükski aasta ei ole nii palju sööki olnud," tunnustas ta seekordse peo toitlustust. Võrdlusmomenti jagub tal küllaga - mees on alati end Kroonika pidudele kohale sättinud ja oskab võrrelda.