10 aastat ümmarguste prillidega võluripoissi kehastanud ning tänaseks 26-aastane näitleja nentis, et ühe rolli lõpp võib mõjuda päris laastavalt - eriti kui olla rollis üles kasvanud, kirjutab Inquisitr.

Radcliffe rääkis intervjuus WTF Podcastile, et tal olid tõsised kohanemisraskused eluks, mis ei seisnenud Harry Potteriks olemises.

"Ühel hetkel olin silmitsi eluga, mis polnud enam järjekindel," pihtis ta, sõnades, et eriti raske oli jätta hüvasti inimestega, kes tema ümber kõik need aastad olid, kui "Harry Potteri" filme tehti.

"Kui ma suren, on "Harry Potter" esimese asjana mu järelhüüdesse kirjutatud," usub ta.

Näitleja rääkis, et oli pärast võtete lõppu lohutamatu ning kukkus oma mõtete ja tunnetega maadeldes pudelisse, kartes reaalsusega silmitsi seista. Kuigi mõned väljaanded kirjutasid, et Radcliffe harjus purjutama juba varem ning napustas ka võtetel, siis seda kõlakat näitleja siiski mõnevõrra tõrjub: "Võin ausalt öelda, et filmimise ajal ma ei joonud: tulin võtetele mõnikord joogisena, kuid kohapeal ma ei joonud. Näen tegelikult mitmetes filmistseenides, et olen täiesti surnud pilguga."

Õnneks ei ole Radcliffe'i alkolembus talle suuremaid probleeme toonud, kuid üksjagu tähendusrikas on asjaolu, et praeguseks on mees juba üle kahe aasta täiesti karske - ju siis läks ikka liiale...