Vihkamist täis postitused hakkasid ilmuma vahetult pärast seda, kui läinud nädalal hakkas levima teade, et lauljatar Adele ning tema kaasa Simon Konecki poja vanemateks said, kirjutab The Sun.

Üks Twitteri-kasutaja, kõigest 12-aastane Bieberi-fännist tüdruk säutsus oma 4000 järgijale: "Oo, Adele sünnitas lapse. On see paks ja puudega? Tapke see parem kohe ära."

Teised tollid "naljatasid", et küll Adelel oleks alles palju südantlõhestavate laulude materjali, kui ta laps ära sureks või kui lauljal tekiks sünnitusjärgne depressioon.

Ameerika laulja Bruno Marsi fänn ähvardas minna Inglismaale ja tappa nii Adele kui ka tema lapse, kui lauljatar kavatseb Marsi eest Grammy ära napsata.

Üks südametu naisveidrik ähvardas koguni ise lauljatari vastsündinud poja ära tappa, kui Adele peaks oma lapsele panema nime, mida ta ise oma järeltulijale panna kavatseb.

Veel kümned netikasutajad mõnitasid Grammy-võitjast lauljatari tema kehakaalu pärast. "Kas Adele oli rase? Ma arvasin, et ta on lihtsalt paks," on vaid üks näidetest.

Viimasel ajal on ka teised kuulsused sattunud oma eraeluliste sündmustega netikasutajate jõhkra turmtule alla. 41-aastane X-Factori kohtunik Gary Barlow, endine Take Thati liige, sai mõni nädal tagasi netis lademestes küünilisi ja mürgiseid kommentaare selle kohta, et ta tütar surnult sündis.