Strippar Farmi-Gabrieli pruut Adelina vallandamine ööklubist \"Oscar Lux\" on väidetavalt põhjustatud komminismiajast pärit Galina tõttu!

Kõik olevat kena olnud, kuni Galina klubisse tööle võeti. “Ta tuli kusagilt Lasnamäe baarist ja kõik muutus nagu pärast tsunamit,» ohkab Adelina Niftalieva, türgi juurtega tõmmu kaunitar, kes sai klubi direktrissi ametsi olla kõigest ühe kuu.
“Galina tuli hurraaga, ta hõiskas, et on kommunismiaegne naine ja eluaeg tehases tööl käinud. Ta ütles, et kui tal peaks ema täna surema, siis ei lahkuks ta kuhugi ja lükkaks matused edasi — tööd on vaja teha!” kirjutab värske Kroonika.
Galina Tšaplõhina põhjendas vallandamist sellega, et noor daam ei suutnud teha muud kui ilusti riides käia, klientide lauas istuda ja nendega klaasi tõsta. Adelina oma kehva tööd ei tunnista, ta peab lahtilaskmise põhjuseks naiselikku kadedust.
“Galina on mu peale kade, kuna olen temast ilusam, noorem ja popim,” tulistab Adelina. “Ta muudkui käis ja päris, millist parfüümi ma kasutan ja kust mul üks või teine asi pärit on!”

Pikemalt Adelina vallandamise põhjustest loe värskest Kroonikast.