«Leidsin rubiinide ja smaragdide seast oma pärli lõpuks üles,» teatab Bingo Loto kunagine saatejuht AGE HAUG, uue nimega LUHA.

Age  (32) on alati armastanud midagi vahetumat, kui kirjutamata reeglid seda ette näevad. Nii läks ta 10. märtsil paari üsna eriskummalisel ajal — seitse minutit pärast südaööd! «Tegelikult abiellusime Kristjaniga keset ööd sellepärast, et 10. märts on meie tutvumiskuupäev. Paraku aga pidi ta sama päeva hommikul tööasjus Austriasse sõitma,» seletab Age. «Ja nii me jäimegi öö peale!»

Seetõttu sai pulmapidu Tallinna Botaanikaaias hoo sisse juba enne, kui paar üldse «jah» ütles — kell seitse õhtul. Age sõnul oli see tema ja Kristjani (27) väike ning tagasihoidlik pulm... kuuekümne inimese seltsis, kust ei puudunud etteasted mustkunstnike, Kati Lindali ja flamenkotantsijate, baleriinide, karaoke, kõikvõimalike mängude ja muu meelelahutusega.

Mõni päev enne korraldasid sõbrannad talle neiupõlveõhtu, mis algas heeringa–hapukurgitäidisega vahvlite küpsetamisega. Hiljem pidi rahvariietes Age neid jagama Järve Selveris, pärast aga sõitma, jänesekõrvad peas, bussiga linna striptiisiklubisse, esinema Hollywoodi go-go-tüdruku puuris ja moedemmil lava peal.

Kolivad Hollandisse
Nike’i Baltikumi-esinduses töötav Kristjan Luha on just see inimene, keda Age oma ellu ootas. Saatus viis teda kahekordse magistriga turunduses (Tallinna Tehnikaülikool ja Kõrgem Kommertskool — toim) kokku paari aasta eest. «Läksin üle kahe aasta tagasi lahku oma elukaaslasest ja leidsin siis õige,» vaatab Age ajas tagasi.

Isegi nii õige, et lähema kuu jooksul jätab Age oma ameti ühe firma juhina, nagu ta ise ütleb, ning läheb abikaasa juurde Hollandisse. Nike’i Euroopa peakontor Hollandis pakkus Kristjanile sealmail karjäärivõimalust. «Tema leping on tähtajatu, nii et ma ei oska öelda, kas me naaseme Eestisse või mitte,» tunnistab Age.
Kuigi ta enda töine staatus Hollandis on veel nii lahtine, kui üldse olla annab, on Age kindel, et järgneb abikaasale tingimusteta. «Ühelt poolt on see raske, teisalt tähendab see hulka uusi võimalusi,» on Age valmis.