Ago on täiesti tavaline 22-aastane noormees, kes kolis hiljaaegu Tallinna. Siin olevat parem geina elada kui kuskil väikelinnas. Ikkagi rohkem inimesi, rohkem mõistmist.

"Inimesed vihastavad, et miks räägitakse geidest meedias nii palju. Et kui tahame olla, siis olgu me vaikselt kuskil nurgas. Meie ei tahagi kellelegi peale suruda, aga ometi on palju inimesi, kes seda informatsiooni vajaksid. Näiteks lapsevanemad, kes saavad teada, et nende laps on gei. See on paljudele väga raske ja nad ei leiagi kuskilt nõu ega informatsiooni. Seetõttu leian, et on väga hea sellest ka palju rääkida," leiab Ago.

"Et muuta inimeste arvamust geidest, peaks igaühel olema vähemalt üks gei sõber. Siis näeksid ju inimesed kohe ära, et ta ei ole mingi nilbe stereotüüp, mida paljud arvavad," pakub Press välja.

"Tegelikult võiksid ka geid ise avatumad olla. Ikkagi on paljudel sees mingi valehäbi - ka peale seda kui juba "kapist välja" on tuldud. Ikkagi ei juleta inimestele seletada. Samas ei julge paljud ka ise küsida. On ju olemas inimesi, kes tahaksid antud teemast rohkem teada, kuid googeldades leiab enamasti vaid sõimu," on Ago pettunud.

"Tänaval ma näiteks käia ei karda. Ei karda ka oma pilti avaldada. See on ju tüüpiline eestlane: avalikult otseselt järgi ei karju, aga näiteks kommentaariumis ajavad sappi välja. Selle vastu ei saagi kuidagi. Kuigi muidugi aitab kaasa välismaal käimine! See avardab inimeste silmaringi ju nii kohutavalt palju ja muudab inimesed asjade suhtes avatumaks ja tolerantsemaks!"