Miks hakkasid Mark ja Kate üldse kodutule mehele raha korjama? Kate’i autol sai kütus otsa ja naisel polnud raha. Narkosõltlasest kodutu läks naisele aga appi ja kulutas oma viimased 20 dollarit, et Kate saaks osta kütust.

Mark ja Kate otsustasid, et võiks kodutule mehele osutuda vastuteene. Nad tegid mehe aitamiseks veebikeskkonda GoFundMe kasutaja. Sinna kogunes kopsakas summa. Kuna dollarimärgid lõid silme ees aga helkima, kulutas paarike osa raha näiteks BMWle, Louis Vuittoni kotile, Chanel'i päikeseprillidele, Nike’i jalanõudele, iPhone 10le ja paljule muule.

Advokaat Jacqueline Promislo väidab, et paarike kandis kodutu heaks annetatud summa eelmisel sügisel oma pangakontole ja hakkas seda laristama. Eelmisel nädalal läksid ametivõimud aga Kate’i ja Marki koju. Ära viidi BMW ja veel mitmeid asju. Hetkel pole kummalegi süüdistusi esitatud. Uurimine on aga lahtine.

Hiljuti teatasid Kate ja Mark televisiooni vahendusel, et raha on alles vaid 150 000 dollarit. Kodutule mehele anti aga 68 000 dollarit. Lisaks andis paarike kodutule ka oma vana auto ja haagissuvila.

Esialgu elas 35-aastane kodutu Johnny haagissuvilaga paarikese maja ees. Mehel oli lootus, et talle antakse tema heaks korjatud raha. Juunikuus lõi Johnny aga käega ja sõitis minema.

Kokku annetas Johnny heaks 14 000 inimest ja raha kogunes 402 000 dollarit. Veebikeskkond GoFundMe andis Johnnyle nüüd hüvitiseks 20 000 dollarit ja ütles, et nad annavad endast kõik, et mees saaks talle kogutud raha kätte.

Allikas: mirror.co.uk