“Kõik
austajad on meie keskuse aatriumisse oodatud kell 18.00. Oleme oma külastajate jaoks trükkinud ka spetsiaalsed Francis Goya fotoga autogrammikaardid, mida on hiljem hea eksponeerida ja säilitada,” ütles Solarise turundusjuht Georgi Viies.

Mitu aastakümmet üliedukat karjääri teinud Goya saabub Eestisse tuuri “Woman In Love” raames ja esineb 8.märtsil Nokia Kontserdimajas.

Naistepäevakontsert Tallinnas on artisti erilise pühendusega naistele ja armastusele. 40 albumit salvestanud Francis Goyat seob Eestiga eriline suhe: kümme aastat tagasi andis artist välja Raimond Valgre muusikaga plaadi. Album oli üks müüdavamaid Eestis ning selle litsentsid on müüdud kokku kaheksasse välisriiki. Goya esitab ka nüüdsel kontserdil Valgre kuulsamaid lugusid.

Francis Goya on katsetanud paljude muusikastiilidega, kuid enim on ta tuntud romantiliste-, hispaanialike ja ladina viiside interpreteedina. Artisti lemmikpilliks on läbi aastate jäänud klassikaline kitarr, mille käsitlemises on Goya maailma üks professionaalsemaid.

Solaris on 43 000 ruutmeetrit hõlmav meelelahutus- ja elustiilikeskus, kus asub regiooni moodsaim 1830-kohaline teatri-, kontserdi- ja konverentsisaal Nokia Kontserdimaja, üheksa kinosaali, Tallinna Tantsuakadeemia, kohvikud-restoranid, Solarise Toidupood ja paljud teised kauplused.