Kas oled kuulnud MMSist ning kui jah, siis milline on Sinu seisukoht?

MMS-ist olen kuulnud, kuna olen ka sellenimelises grupis liige. Kasutanud ma teda ei ole, kuna olen suht terve inimene ja ei vaja üldse mingeid ravimeid. Minu ravimiteks on puhas taimetoit ja positiivne mõtlemine. Kui aga peaksin vajama kunagi mingit ravi, siis uuriksin kindlasti enne kõikvõimalikke alternatiivravi võimalusi, kui hakkaksin tarbima tavamedikamente.

Kuidas suhtud kõiksugu nn alternatiivsetesse lähemistesse lapse kasvatamisel?

Lapse kasvatamisel on väga oluline teha kõik selleks, et tema immuunsüsteem oleks äärmiselt tugev, siis ei hakka naljalt mingid viirused külge. Tavameditsiini ma ei pea raviks, vaid äärmuslikes olukordades kasutamiseks, nt trauma, mille korral kiirelt võtta valuvaigistit, teha adrenaliinisüsti vms. Lääne meditsiin ravib tulemust, aga mitte põhjust. Idapärased ravitarkused üritavad ära hoida põhjuste teket, sest ärahoidmine on alati lihtsam, kui probleemidega tegelemine.

Mis on olnud kõige naeruväärsemad nõuanded, mida oled kuulnud või lugenud?

Minu jaoks on tänapäeva suhtumine apteekidesse vastuvõetamatu. Inimesed käivad seal nagu toidupoes ja peavad seda normaalseks. Igal medikamendil on ju kõrvalnähud ja ravides ühte kehaosa, kahjustatakse paratamatult teist. Kannatab ka immuunsüsteem. Need aktiivsed medikamentide tarbijad on nagu surnud ringis, saavad ühe asjaga ühele poole ja siis hakkavad ravima teist asja, mõistmata, et muuta tuleb elustiili, aga mitte kuhjaga tablette näost sisse ajada.

Millistest põhimõtetest lähtudes teed lapse kasvatamist puudutavaid otsuseid, millisele nõule toetud?

Usun eelkõige sellesse, mida loodus meile ise oma andidega pakub. Igal aastaajal tuleks ohtrasti tarbida seda, mis parasjagu looduses kasvab, nt kevad algab minu jaoks karulauguga, mis on väga võimas organismi puhastaja ja ülesturgutaja. Juba oma nime on ta saanud sellepoolest, et kui karu ärkab, siis karu otsib esmalt üles just karulaugu ja turgutab ning puhastab sellega oma pikalt talveunes olnud keha. Peale karulauku või samal ajal pakuvad meile puud oma mahlu ja jällegi võimsam ravim, kui teab mis ilusas pakendis medikament. Edasi juba igasugused muud viljad, marjad. Õnneks on ka poodides rikkalik valik erinevaid maailmavilju, et toidulaud võimalikult mitmekesine oleks. See kõik on just see toit, mis hoiab meie immuunsüsteemi tugevana ja ei lase viiruseid organismi sisse. Elan juba pikka aega sellist elustiili ja pean tõdema, et see tõesti toimib. Isegi mu tita pole 1 aasta ja 5 kuu jooksul kordagi haige olnud - ei nohu, köha, palavikku ega kõhuviiruseidki mitte. Farmaatsiaäri on üks suurimaid ärisid maailmas ja nemad on kõik huvitatud sellest, et neil kliente oleks. Tasuks mõelda sellele.