Kuigi aprilli lõpus või mai alguses sündiva beebi sugu veel teada ei ole, on Airi sõnul nime osas üht-teist kindel. "See peab kindlasti olema ilusti kõlav ja hääldatav nimi," sõnas ta, et nimi peab kindlasti olema selline, mis lapsele probleeme ei tekita. "Näiteks oleme uurinud ja leidnud, et sellised eestipärased nimed nagu Anu, Elina ja Annika on ka indias olemas," märkis ta.

Lisaks ei pääse nimepanekul üle ega ümber india traditsioonidest, kes usuvad, et nimi pole lihtsalt nimi, vaid sellel on sügav tähendus. Nii pannakse maimukese nimi paika ka Airi abikaasa Vipulkumari perekonna astroloogi soovituste põhjal.

Oma kolmanda lapse suure nimeotsingu käigus avastas Airi, et ka tema enda nimi on rahvusvahelisem kui ta seni arvanud. "Airi tähendab jaapani keeles jasmiini. Vot sulle soome nime," sõnas ta.

Kui lapseootus on Airile ja ta kaasale imeline aeg, siis ei puudu nende elust siiski ka argimured. Nimelt asutas paar detsembri alguses Veerenni tänavas ühiselt joogastuudio Vipul Yoga, millele nad nüüd püüavad jalgu alla saada. Kuigi huvilisi tasapisi tuleb, siis on Airi sõnul 500-eurone stuudioüür neile seni veel parajaks pähkliks: kuna peagi ei saa ta lapse pärast enam endisel viisil ehk laeval laulmas käies leiba teenida ning ka Vipulkumaril joogaõpetaja ameti kõrvalt teist sissetulekut ei ole, siis on lootused stuudiol, mille pidamine peagi aga väga keeruliseks võib osutuda. "Kindlasti tahaks jätkata, kõik ettevalmistused on selleks tehtud," hoiab Airi siiski optimistlikku meelt üleval.

Airi ja Vipuli joogakooliga saad tutvuda SIIN. Lisaks joogale peab Vipul ka loenguid hinduismist ning stuudiost saab soetada ka ilusaid indiapäraseid ehteid.