Peeter Vähi sõnas Anu Välbale antud intervjuus, et Vitamiin oli üsna karske ja korralik bänd: “Võib-olla see võtab natukene isegi bändi sellist imidžit maha võtta, kui ma ütlen, et me ei joonud ja me ei laaberdanud. Me ei elanud sellist elu, mis kuulub justkui rokkmuusiku elustiili juurde.”

Vähi sõnul oli neil rublaajal bändisiseselt lausa range trahvisüsteem: “Iga proovi hilinenud minuti eest tuli maksta üks rubla ehk kui pool tundi jäid hiljaks, oli 30 rubla trahv. Kui keegi tuli märgatavalt lõhnadega proovi, siis meil oli selle eest trahv 500 rubla, mis oli umbes viis keskmist kuupalka. See hoidis bändi ikka korralikult kainena,” seletas ta ning tõdes, et kogu bändi 11 aastase ajaloo jooksul maksti seda trahvi vaid viis korda.

Vitamiin andis toona umbes 360 kontserti aastas. “Süsteem oli selline, et üks kontsert tehti riigile ja kaks endale taskusse ehk päevas oligi umbes kolm kontserti oli tavaliselt päevas. Nii see töötas ja raha oli tol ajal bändidel rohkem kui tänapäeva esinejatel, aga panna ei olnud seda kuhugi. See oli probleem — see kulus igapäevase tühja-tähja peale ära,” rääkis Aivar Mäe.

Mäe kinnitas Välbale, et lavapraktika on aidanud tal elus läbi lüüa ja see aitavat igal inimesel elus hakkama saada. “Me ju esinesime tavaliselt tuhande või paarituhandestes saalides ning iga kord oli uus publik, keda sa pidid võitma — see on üks suur kunst, kuidas publikut enda näpuotsa saada ning sama saab kasutada ka enda ettevõttes,” selgitas ta.