Seriaali «Ment» stsenarist, produtsent ja näitleja Martin Algus hindab naises enda kõrval mõnusat  tiimitunnetust ja mõistmist. Seda viimast on Martinil praegu eriti vaja – juulis loobus ta tasuvast loovjuhi ametist, et mõned kuud vähemaga läbi ajades ergutada heale minekule paar uut teleseriaali! 

Kõlab riskantselt, sest ühelegi seriaalile pole garanteeritud menu. Päris tundmatusse kohta Martin Algus (38) muidugi oma asja ajama ei läinud. Endine Ugala teatri näitleja, kes töötas pärast teatrit seitse aastat copywriter`i ja loovjuhina reklaamiagentuuris Age, on olnud hinnatud tõlkija, dramaturg, näitekirjanik ja stsenarist. Tema sulest on tulnud stsenaariumeid seriaalidele «Ühikarotid» ja «Kalevipojad». «Ühikarottides», «Mendis» ja ka sarjas «Saladused» on ta teinud väikseid rollisutsakaid, «Kalevipoegades» ka suurema rolli. Oktoobri teisest poolest käivitab Martin stsenaristi ja produtsendina koos oma partneri Ergo Kullaga uue noorteseriaali «Romet ja Julia».
Martin on ühtlasi premeeritud näitekirjanik, ta on võitnud kolm viimast näidendivõistlust. Tema «Kontakt», mis paari aasta eest lõi kinni rahvusvahelise näidendivõistluse New Baltic Drama, esietendus just Eesti Draamateatris. See on juba teine teater, kus «Kontakt» lavale toodi – esmakordselt esietendus see Turu Linnateatris.