Seljavalude käes lootusetult siruli olnud Robbie Williamsi Tallinna kontserdiks jalule mudinud ja sellega eestlaste südamed võitnud kiropraktik Allan Oolo (57) sai vääriliselt tunnustatud. 

Kanadast pärit eesti soost kiropraktik löödi oktoobri lõpus Kanadas Püha Georgi Rüütliordu vennaskonnas rüütliks. Tseremoonia viis läbi rüütel Garreth J. Green, kes on vennaskonna suurmeister.

Doktor Oolo on muidugi uhke: «See on väga suur au, mis langeb osaks vaid väljavalitutele, kes on panustanud oma elutööga inimeste aitamisse.»
Kanada ja Ameerika Püha Georgi Rüütliordu Vennaskond on tegutsenud juba 680 aastat ning on eelkõige tuntud kui heategevuslik organisatsioon, mis toetab relvajõudude personali, hukkunud või haavatud sõjaväelaste lähedasi.

Tohtrihärra on värsket tiitlit igati väärt – Allan Oolo on professionaalse kiropraktika rajaja Eestis ja esimene, kes töötas välja mittekirurgilise nn külmunud õla raviprotseduuri. Külmunud õla sündroomiga on, muide, maailmas kimpus üle 300 miljoni inimese!

Allanil on kiropraktikuna teeneid üle ilma, ka mitmete Suurbritannia tuntud kodanike ees, nagu juba mainitud Robbie Williams, Simon Cowell, David Bowie ja väidetavalt isegi Sting. Inglismaal otsustab rüütlikslöömise üle muidugi Elizabeth II ja sõel on tihe...