Tänaseks on selgunud endise kahevõistleja ja olümpiapronksi Allar Levandi (50) Nõmme kodu varjualuses sõiduauto Jaguar ja maastur BMW X5 põlengust tekkinud kahju suurusjärk – kummagi auto turuväärtuseks on erinevate automüüjate hinnangul ligi 25 000 eurot, kokku seega 50 000 eurot! Lisaks varjualune, mille ehitamisega loodavad Allar ja Anna Levandi lume täieliku sulamise järel kohe algust teha. 

Kui suur kindlustuskahju summa täpsemalt on, ei oska Allar öelda. "Tegemist oli viis aastat vanade liisitud autodega ja need summad lähevadki firmadele. Jaguariga, millest tulekahju suure tõenäolisusega tekkis, sõitsin mina. BMW X5-ga sõitis minu abikaasa (Anna Levandi – toim.). Eks kindlustus arvutab nende autode turuväärtuse ise välja," seletab Allar. 

Oli Allaril nende autodega ka eriline side? "Ma ei ole suur autode fänn ja mul ei olnud nendega ka emotsionaalset sidet. Ma ei ole jõudnud isegi mõelda sellele, mis auto võiks asemele võtta – ehk mõne Opel Corsa..." 

Allar viskas pärast põlengut nalja, et suusad jäid ju alles ja ta hakkab nüüd nendega ringi liikuma! Õnneks tuli talle aga lahke sõber appi ja tema autoga saab ta kõik oma sõidud tehtud. "Ema on mulle öelnud: sa oled hea poiss, aga sul on liiga palju sõpru," naerab Allar. "Nüüd on see ikka positiivne ka – üks sõpradest laenas mulle auto." 

Aga Anna? Allari sõnul ongi Anna tänu autode mahapõlemisele mõnda aega ka suuskadel sõitnud. "Elu avab meile iga päev uusi uksi ja igale asjale saab positiivselt vaadata!"

Telli Kroonika digiajakiri SIIT või paberväljaanne SIIT!

Jaga
Kommentaarid