"Mänedžment ütles, et ma ei tohiks lavale minna, aga ma ütlesin et andke mulle rohud ja ma teen selle ära," sõnas eile Robbie Williams kümnetele tuhandetele kontserdikülastajatele, vabandades oma veidravõitu kõnnakut.

"Teil siin Eestis on head rohud," sõnas mees kiitvalt ja rokkis edasi, et vahe peal istudes taas vabandada ja see teemaks võtta. Täna hommikul tänas Robbie oma Twitteri-lehel aga hoopis temaga tegelenud arsti: "Thanks @ Dr Oolo for sorting me out in Estonia today. Great Chiro, super nice man x"

Tegelikult ei päästnud Robbie esinemist sugugi mitte ravimid, vaid hoopis mainitud dr Allan Austin Oolo, kes kl 16 esmaspäeva pärastlõunal sai ise just lennuki pealt Eestis maha astudes kõne Peeter Rebaselt, kes teatas, et saabuv Robbie Williams vajab hädasti abi, sest on seljale viga teinud. Dr Oololt saabus nüüd ka selgitus, mis siis täpsemalt lahti oli ning kuidas Robbiele taas jalad alla saadi.

Kui Robbie arstiga mõned tunnid hiljem kohtus, suutis ta vaevu kõndideds hotelliukse avada ja liipas nagu vana mees. Tal oli väga valus seista ning kõndida, kuid kuna kaalul oli mehe au 60 000 kontserdikülastaja ja tuhandete kinovaatajate ees, tuli midagi ette võtta kiiresti. Dr Oolo kasutas nii osteopaatilisi kui kiropraktilisi võtteid, et leevendada lihasspasmi, mis surus närvidele ning muutis Williamsi olemise pea võimatuks.

Esmaspäeva õhtul ei oleks ta kuidagi saanud esineda ja isegi kui oleks läbi häda, oleks võinud üks vale liigutus ta valudes põrandale suruda, nii et kontserdi jätkamine poleks kõne allagi tulnud.

"Eile veetis Robbie mitu tundi Mustamäe haiglas. Tuli välja, et ta oli Zürichis end laval suutnud vigastada ja õnneks suudeti teda nii palju turgutada, et ta sai kenasti tehtud," rääkis Rebane Raadio2 saates "Kuulderaadius", vahendab Menu.

Kuigi tervisehäda oli alles värske, suutis Williams anda siiski vägeva kontserdi ning tervisevaevad ei paistnud välja. "Parim kokkuvõte oli see, et tal oli kahju, et see ei olnud tuuri viimane kontsert. Nagu tema agent ütles, et see oli raudselt tema tuuri parim kontsert. Vaadates ka seda, kui palju ta Eestist ja Eestimaalt laval rääkis, siis ma arvan, et talle läks see kontsert südamesse," rääkis Rebane.

Dr Oolo on staaride imearst, kes on töötanud kaua aega Ameerikas ja Kanadas ning ravinud teise seas selliseid kuulsusi nagu Jon Bon Jovi, The Rolling Stones, U2, David Bowie, The Back Street Boys ja John Cusack. Nüüd on mees tagasi oma juurte juures Eestis. Robbie ja tuhandete õnneks.