See on nagu Murphy seadus, et kui hakkab viltu kiskuma, siis – kisub kõik ja korraga! Kunagise Tallinna abilinnapea ja ravimiärimehe Anders Tsahkna (43), kes mõisteti oktoobris pistisekuriteos õigeks, kuid dokumendi võltsimises süüdi, abielu on läbi. Väidetavalt elavad kolme aasta eest abiellunud Annely Rebane (30) ja Anders küll ühe katuse all Kaberneemes, kuid kohalolu uhkes rookatusega tares sätitakse nii, et kui üks on kodus, siis teine ära – ja vastupidi.

Muidugi ühendavad abielupaari ja dikteerivad nende sellist kohalolugraafikut ka nende kaks ühist last, kuid paari tundvate inimeste sõnul lahutasid abikaasad oma abielu juba suvel. Annely, kes toimetab ühe mahesaadustega tegeleva poe kohvikupoolel, on Facebookis ka oma perekonnanime Tsahknast tagasi Rebaseks muutnud. Kuigi selleks ajaks olnud Tsahknate liit juba mõõnas, tõuganud seda omakorda veelgi sügavamasse mõõna ja lahutuse suunas ka Andersi läbikäimine veebitoimetaja Triin Tammertiga...
Annely ja Andersi Jõelähtme kirikus peetud laulatusele jätkus kolmepäevane tants ja trall. Andersile oli tegu teise abieluga. Esimesest liidust on tal sirgumas tütar ja poeg, Annelyga kaks poega. Nii Annely Rebane kui ka Triin Tammert jäävad teemal vaiki, Anders Tsahkna aga tabamatuks.
Lisaks kunagisele abilinnapea ametile tõusis Anders aastate eest jõuliselt avalikkuse ette ka tänu oma toonasele tõmmule pruudile, tänaseks areenilt kadunud efektsele seltskonnadaamile ja psühholoogile Virzinja Kotkasele. Tõeline suhete virvarr! Üks lugu viis teiseni – veel Virzinjaga koos olles tutvus Anders Virzinja sõbranna Annelyga, kes elas toona koos Alex Lepajõega.