"Korraldan Conservative Arab Networki raames, mille liige ma 2011.aasta lõpust ka olen, kohtumist Londoni linnapea Boris Johnsoniga," räägib Anna-Maria oma asjatoimetustest. "Tegemist on äärmiselt targa ja nutika poliitikuga, kes on suutnud saada omaks erinevatele rahvus- ja huvigruppidele Londonis."

Anna-Maria teab ka rääkida, et Konservatiivise parteisse kuuluv poliitik Boris Johnson on suutnud leida ühise keele nii moslemi, vene kui ka muude kogukondadega ja suudab nendega ka nende enda keeles kõnelda. Johnson on töötanud nii The Timesis, The Wolverhampton Expressis, Staris kui The Daily Telegraphis ning 1999–2005 oli The Spectatori peatoimetaja.

Just äsja kinnitas Anna-Maria, et kõnealune üritus läks üsnagi hästi, sest linnapeaga kohtuma tuli rohkem inimesi, kui oli selleks mõeldud istekohti. "Paljude riikide saadikud olid samuti esindatud, ka leiboristide parlamendi liikmed olid kohal, mis on tegelikult ju hea, kui vastaspartei ei ignoreeri üritust. Vaatame mis saab!" oli Galojan Publikuga vestleldes lootusrikas. "Tänasest on jäänud valimisteni vaid loetud päevad ja see on väga huvitav kogemus, kuna siin valimiskampaania on ühest küljest väga erinev, teises aga ka väga sarnane," võrdleb ta Inglismaa valimissüsteemi kodumaisega.