Pärast tänast uudist tabamatuks jäänud Galojan on viimastel aastatel võtnud sõna pea igal teemal. Ta on rääkinud nii seagripist, allahindlustest, seksist kui ka andnud teada, et kirjutab oma skandaalsest minevikust raamatut. Teda on seostatud ka Tallinna linnapea Edgar Savisaarega.

"Minu sõda on sinu sõda"

Aprill 2008 alustas Galojan portaalis Trend 24 tööd ajakirjanikuna, kus muuhulgas avaldas rubriigis "Täna õhus" nädalas korra oma mõtteid.

„See kõlab ehk sõjakalt, kuid ma usun, et inimesed vahel kohtuvadki selleks, et panna kokku oma jõud ja sõdida südamest vaenlase vastu,” kirjutas Galojan.

Ta jätkas, et hoolimata rahuajast oleme tegelikult pidevalt sõjatandril. "Vaenlane ei pruugi olla inimene, vaid vabalt olla rumalus, ülbus, labasus ja muud asjad, mille vastu saab ja peab „sõdima”."


Allahindlused ei köida

Õhtulehes on ta sõna võtnud allahindluskampaaniate teemal ja öelnud, et neid ta spetsiaalselt ei jälgi, kuid vahel mõnda reklaami juhtub ikka vaatama.

Galojan täpsustas, et aastaid tagasi käis allahindluste ajal siiski ka poodlemas, kuid enam ta seda ei tee. "Soodusmüükidel käies kipub enamik inimesi siiski ostma ka asju, mida nad muidu ei ostaks. Need kampaaniad ongi sellisena üles ehitatud. Pealegi müüakse kampaania korras odavalt enamasti selliseid tooteid, mis muidu väga hästi kaubaks ei lähe," nentis Anna-Maria.

Samas ajalehes on ta andnud mõista, et ei lase meestel enda eest arveid tasuda. Küsimuse peale, kuidas Galojan suhtub naistesse, kelle eest maksavad alati mehed, vastas ta: “Minul on end väga keeruline sellises rollis kujutleda.”

Käib Savisaarega salaja kohtamas?

Kroonika käis tänavu veebruaris välja pommi, et Galojanil on salasuhe Edgar Savisaarega. Kroonikas seisis, et juba läinud kevadel läkitas mees neiule öösel SMSe, mille sisuks oli innustav: "Tõuse ja sära, mu päikesekiir!".

Veebruari alguses võtnud ühel õhtul Savisaar Anna-Maria Tallinnas Coca-Cola Plaza eest autole pärast filmi "Valentinipäev" esilinastust.

"Galojan pani oma koti auto tagaistmele ja istus esiistmele," rääkis Kroonikale üks pealtnägija.

Publikule selgitas Galojan: "Ma ei ole mitte kunagi Edgar Savisaare autos sõitnud. See, mis on Kroonikas kirjas, on nii absurdne. Kui ajakirjanik nägi mind Savisaare autosse istumas, siis tänapäeval on igal profil juba ka fotoaparaat ja vaevalt oleks ajakirjanik jätnud kasutamata võimalust teha skandaalne foto." 


Maailma seksikaim poliitik

Maikuus kirjutas Õhtuleht, et Briti kõmulehe The Sun Šoti versioon kuulutas Anna-Maria Galojani üheks maailma seksikamaks naispoliitikuks, tuues tema Playboyst laenatud aktifoto oma online-küljel ära suurimana.

Galojan teatas seepeale: "Seksikus ei ole oluline, vähemalt maailmamastaabis mitte. Olulised on vastav haridus, haritus, teadmised ja kogemused. Kahjuks ei osata Eestis veel piisavalt hinnata neid omadusi. Kuid politoloogina usun ikka inimestesse ja nende poliitiliselt teadlikesse valikutesse tulevikus – et nad valivad ka poliitikuid mitte vähema hoolega kui hambaarste. Ega päris amatöörile, kes järsku on otsustanud arstiks hakata, oma hambaid vist kergelt ei usaldata?"

Pole end süüdi tunnistanud

Läinud aasta suvel pajatas Galojan Õhtulehes: "Ootan pikisilmi, et uurimine lõpeks! Ja tahaks juba ka ise suu puhtaks rääkida."

„Kui protsess tuleb aus ja sõltumatu, pole mul absoluutselt mitte midagi karta ega kahetseda!" arvas Galojan ning rõhutas, et pole kunagi kasutanud EELi raha brändirõivaste ostmiseks.

„Olen kõik oma taskust kinni maksnud," väitis Galojan.

Naine on seltskonnaüritustel paistnud alati silma ekstravagantsete riietega. 

VAATA FOTOSID: