Varalahkunud Anna Nicole Smithi (1967-2007) kahe arsti ja endise kallima vastu käivas kohtuprotsessis istus tunnistajapinki naine, kelle sõnad panid ahhetama.

Smithi endine lapsehoidja Nadine Alexie kinnitab, et Anna Nicole oli ravimisõltlane ning ühel eluperioodil manustas ta koguni 18 erinevat medikamenti.

Alexie, kes tol ajal ise farmatseudiks õppis, tundis suurt huvi rohtude vastu, mida Smith sõi ja sellepärast on tal täna ka toimunust ülevaade. Nadine sõnul sõi Anna Nicole tohututes kogustes rahusteid ja oopiumit sisaldavaid tablette. Varalahkunud näitleja endine kallim Howard K. Stern ja ravimid määranud doktor Khristine Eroshevich väitsid siis aga, et Smith on haige ja vajab igat kui ühte ravimit.

"Oli ka tabletivabasid perioode. Anna tundis end siis suurepäraselt. Ta naeris ja suhtles ja oli täiesti normaalne. Vaatasime koos televiisorit, rääkisime jumalast. Mingil hetkel ei soovinud Anna rohtusid aga üldse võtta, sest need tegid ta uimaseks ja muutsid kõne ebaselgeks," rääkis Nadine kohtule.

Süüpingis istuvat kolmikut Sterni, doktor Eroschevichi ja doktor Sandeep Kapoori süüdistatakse retseptiravimite määramises puudutavas salaliidus. Anna Nicole Smithi surmas neid ei süüdistada.