Hathaway meenutab, et kunagised otsused ei ole alati kõige õigemad olnud: "Ma tegin kõike nii kaua nii valesti." Näitlejanna tunnistab, et kui karjäär oli tipus, siis tema tundis ebakindlust, ärevust ja närvilisust, vahendab People.

Näitlejanna tunnistab, et tavaliselt ei vaata ta minevikku, kuid minevkus tehtud vead tulevad ise meelde: "Ma mäletan, et 10 aastat tagasi olin ma auhindadehooajal nii närvis, et ma vaevu sõin jõuludel midagi. Ma arvasin, et filmistaaridel peab olema kindel keha. Ma suitsetasin, lihtsalt suitsetasin närve ära ja ei hoidnud ennast."

Hathaway on nüüd abielus produtsent Adam Shulmaniga ja tal on 2aastane poeg Jonathan. Viimaks on näitlejanna oma kuulsusega harjunud: "Ma sain lihtsalt aru, kuidas elule "aitäh" öelda ilma, et ma vabandaks ruumi võtmise pärast, mida ma tegin 10 aastat tagasi."

Naine tunnistab, et kuigi 10 aastat hiljem ei näe ta nii erinev välja, siis ta tunneb ennast erinevalt ja kriitikud temas huvi ei ärata: "Kõigil on õigus oma arvamusele. Ma hindan seda, kui kriitikal on intelligentsus taga. Laisk negatiivsus mulle ei meeldi. Kui sa kedagi maha teed, siis oma mingit mõtet. Ole vaimukas!"