Armastatud näitlejanna meenutab, et esimestel päevadel tundis ta piinlikkust, sest suhtus televisiooni tegemistesse kergekäeliselt. Naine tunnistas, et ei õppinud vajalikku teksti pähe. Hiljem aga maksis see valusalt kätte.

Veesaar muljetas, et “stsenaarium tundus nii paks ja veider. Kui mul olid esimesed dialoogid Helgi Salloga, nägin, kuidas ta oli ette valmistanud. Pidin häbi pärast sinna ahju kõrvale ära surema,” meenutas Veesaari esimesi seriaalivõtteid ühes korteris.

Samas kirjeldab Veesaar, et peale seda kogemust pole ta kunagi enam nii käitunud. “Läksin mütsiga lööma, täitsa loll ikka,” lausus Veesaar raadiosaates.

Veesaar sattus “Õnne 13” meeskonda tänu režissöör Tõnis Kasele. Kusjuures polnud Veesaar alguses asjast aga sugugi nii vaimustunud. Naine oli õnnetu, sest teadis, et ees ootab kohtumine Kasega ning ei teadnud, mida talle öelda. Seepeale ütles Draamateatri näitleja Jüri Krjukov Veesaarele, et kui Tõnis Kase juba midagi ette võtab, siis see ka kestab. Nagu näha, siis kestab “Õnne 13” tänaseni.