Lauljatar Anne Veski, kes ilmas palju rännanud ja esinenud, on endiselt hinnatud artist ka Venemaa avarustes, kuid eksklusiivses Macaus Hiinas polnud ta veel laulnud! Anne on siiani sõidust elevil. «Ärimees Li korraldas oma sõpradele peo ja kutsus mind sinna laulma,» ütleb ta. 

Anne tutvus Li'ga oma eelmisel reisil Hiinasse. «Kinkisin talle siis oma plaadi ja nüüd ta mind sinna kutsuski,» meenutab Anne.

Muu hulgas kohtus Veski Macaus ka Eestist pärit tantsuõpetaja Kristjan Kuusega, kes aastate eest menusaates «Tantsud tähtedega» Erika Salumäega tantsupõrandal liugles. «Ta esines sel peol ja selgus, et Kristjan oli pidu korraldanud härrasmehe abikaasa tantsuõpetaja. Väike maailm!»

Nii peost kui ka Macaust räägib Veski ülivõrdes. «Võrratu paik! Kel vähegi võimalust, käigu ära! Olin seal nädal aega, kuid elamusi on tohutult,» räägib Anne. Sellist puhtust, mida lauljatar seal tunnistas, tema sõnul mujal naljalt ei kohta – tänavad lõhnasid, justkui oleksid need seebiveega üle käidud! «Metsik kord! Nägin tänaval kõndides silti, et suitsetamise eest on trahv 600 dollarit. Vot nii käivad seal asjad!»

Esinemise kõrval mahtus nädalasse ka lõõgastust ja Bon Jovi kontsert. «Hotellid on seal suured ja esinemissaalid nende küljes meie Saku Suurhalli sugused. Võimas värk ja võimas kontsert! Ja poed on sellised, et eksid ära ning peab telefoniga üksteist taga ajama. Ärid on nii suured, et neis võid viibida terve päeva. Need on ühendatud kavalalt – lähed ühest sisse, tuled teisest välja. Õnneks oli seal rõivaid peamiselt miniinimestele, eestlase mõõtu väga polnud,» naljatab Anne. Kõike korraga ei saagi ja nii jäid võimsate emotsioonide kõrval suured kulutused seekord tegemata...

Jaga
Kommentaarid