Anneli leiab, et erinevate maade traditsioonid väljenduvad lisaks kultuurile ja arhitektuurile ka kaubanduses, inimeste igapäevatoimingutes ning suhtumises ilusse ja moodi, kirjutab SL Õhtuleht.

Anneli kõige muljetavaldavam šoppamine oli võttegrupiga Dubai rahvusvahelist ostufestivali külastades. Seal omandab šoppamine kuuks ajaks peaaegu riigipüha staatuse. Samuti olid meeldejäävad Kairo moetänavad Egiptuses.

Eestis šoppab Anneli vähe, eelistades valdavalt Kaubamaja. Reisidel on tema nõrkuseks jalatsid ja käekotid, Anneli lemmikkoht nende ostmiseks on Itaalia, kust ta on leidnud ka huvitavaid kasukaid, mis on suvel kuni 70% odavamad. Samuti meeldib talle see, et Itaalias teenindatakse klienti kui kuningat.

Dubaist soovitab Anneli osta tehnikat ja ka kõike muud — riiklikult kehtestatud -70% teeb asjad imeodavateks.

Anneli rõhutab, et ei pea iga hinna eest šoppama, see pole tema jaoks miski, milleta end halvasti tunda. „Olen suhteliselt kaine mõistusega ja oma väljakujunenud stiiliga, millest lähtun erinevates riikides eri asju ostes.”

Anneli soovitab moeteadlikele naistele šoppamisreisideks Dubaid 12. jaanuarist 12 veebruarini ning nendib, et ta pole veel sattunud kohta, kuhu ei tasuks sõita. „Igal reisil on oma eesmärk. Ja: kogu elu ei koosne ju ainult ostmisest ja moerõivastest.”