Aastatel 1997-2007 Kroonika peatoimetajana töötanud Ingrid Veidenberg meenutas, et Saagimi juhitud ajakiri Just ei olnud Kroonikale kunagi ohuks või konkurendiks. "Ta ei hinganud meile kuklase, et me peaksime värisema. Kaugel sellest," tõdes Veidenberg.

Saagim meenutas, et kunagi oli ta Veidenbergi suur lemmik, kes vähemalt kuus kaks korda ajakirja Kroonika kaanel oli. "Siis järsku käis pauk, mind ei olnud justkui enam olemas. Ta tahtis mind tappa, välja suretada," sõnas bravuuritar ja täpsustas. "Ta läks mu lapse ja ema kallale ja see oli täiesti andestamatu tegu. Ma ei ole kättemaksuhimuline, aga võimalus selleks mul oli."

Saagim otsustas Veidenbergi eksabikaasa Inno Tähismaale anda enda ajakirjas kolumn, kus mees pea aasta jooksul meenutas igal nädalal detaile enda ja Ingridi abielust. "Kõik kuni peensusteni. Loomulikult täna ma seda ei teeks, see oli kohutav. Mina oleks endale nööri kaela pannud, kui mõni minu eksidest oleks saanud kusagile ajakirja veeru ja igal nädalal ilmuksid piinlikesse detailidesse minevad kirjeldused."

Veidenberg sõnas, et seda lugu mäletab ta väga hästi. "Oli muusikal, kus Anu Saagim mängis. Tema laps nuttis lohutamatult, hiljem garderoobis. Vanaema ei suutnud teda lohutada. Sellest ilmus väike nupp Kroonikas. Kuid, et saada sellise kättemaksu osaliseks – see on ennekuulmatu," ja lisas, et selliseks inimese hävitamiseks meedias ei ole keegi teine pärast seda olnud võimeline.

"Üheksa kuud ajakirjas Just avaldada minu kohta eriti alatut järjejuttu. Seda ei ole suutnud keegi meedias pärast seda järgi teha. See jääb tõesti ajalukku, Anu Saagimi kaubamärgi alt," meenutas Ingrid.

Saagim sõnas, et kuigi nad töötavad tänaseks ühes majas, töötasid ka Postimehes ühel korrusel, pole nad tänaseni vahetanud ühtegi sõna.

"Mul on tekkinud kihk küll minna ütlema, et võiks sõjakirve maha matta. Aitab küll, see oli õudne ja vastik aeg. See oli mulle vastik aeg, oli ka talle. Kahjuks ei ole mul seda võimalust olnud. Ma hindan seda inimest väga, seda kuidas ta kirjutab intervjuusid, see on suurepärane. Ma loen neid alati suure naudinguga," kiidab Saagim.

"Ma tunnen kaasa, et see viha või äng tema sees väljendus sellisel kujul," sõnas Veidenberg.

"Ma arvan, et ta ei andesta mulle kunagi, sest see, mis mina talle tegin, oli kordades hullem, kui see, mis mina talle tegin," tunnistas Saagim.

"See on mõistetamatu. Seda ma olen kuulnud aastaid, et miks ta nii tegi, selle ühe nupukese eest, kus oli täpselt viis lauset," ütles Veidenberg.