Anu rääkis saates, et kui ta töötas veel ajakirjas Just, siis seal kirjutati inimestest halvasti ja julmalt ning alguses tahtis ta ka Elu24s töötades "ära panna". Aga nüüd on lugejad kurjusest tüdinenud, teab ta rääkida.

Kõige rohkem on Saagimit viimasel ajal solvanud Kroonika käitumine, mis oli Anu sõnul suisa alatu. "Ma lahutasin abielu ja ütlesin, et ei soovi sellest rääkida ega ei vastanud telefonile," rääkis Anu ning lisas, et kõige kohutavam asi, mida kollane meedia võib teha, on minna ohvri ehk sihtmärgi lähedaste jutule.

Nii juhtus ka Anuga, et Kroonika olla läinud tema eksabikaasale ukse taha. "Eksabikaasa on mul viisakas mees, laskis uksest sisse. Ja siis käis kogu jutt sellest,et räägi ometigi ära, kui õudne naine on Anu olnud, selline kruttimine. See on nagu noa seljatagant sisse löömine."

"Mina saan sellest üle – nutan ja saan üle – aga mu lähedane elas seda väga raskelt üle, tal oli väga paha, et temalt üritati saada halba infot minu kohta," kurjustas Saagim kollase meediaga. "Kui ei saada ohvrit kätte, minnakse lähedaste kallale – aga nii ei tehta."