Beyonce

Beyonce kaotas oma dieediga kahe nädalaga lausa 9 kilo! Staarlauljanna näljutas ennast lausa 10 päeva, ainukeseks "toiduks" oli lubatud vahtrasiirup, vesi ja Cayenne pipar kokku segatuna. Kõik arstid on kommenteerinud, et selline dieet rikub tervist tohutult.  Mitte ühtegi tahket toiduainet lubatud ei ole.

Oprah

Oprah ja Dr. Oz rääkisid mõlemad oma saadetes Oprahi meeletust kaalulangetamisnipist - acai marjad. Need pidavat olema suurepärased antioksüdantide sisaldajad ning kaalulangus pidi olema imekerge. Paraku aga kaevati mõlemad, nii Dr. Oz ja Oprah väga paljude inimeste poolt kohtusse. Marjad ei pidavat üldse mõjuma.

Demi Moore

Demi rääkis maailmale enda suurepärasest avastuses - toore toidu dieedist. Kuigi juur- ja puuviljad on väga tervislikud, ei ole need kindlasti sobilikud ainsaks toiduks.  Paljud arstid väidavad, et just kuumutades tulevad juurviljades välja parimad vitamiinid ja toiteained. Kuid Demi ei piirdunud vaid juurikate toorelt nosimisega, näitlejanna sööb toorelt ka liha. Kuigi ta ise väidab, et dieet mõjub talle suurepäraselt, seostatakse toore toidu söömist neeru ja maksaprobleemidega.

Reese Witherspoon

Reese kasutas pikalt dieeti, mis annab sulle vaid 600 kalorit päevas, mis ilmselgelt ei ole piisav täiskasvanud inimesele normaalse elu elamiseks. Witherspoon sõi ainult imikutoitu! Juba nimigi peaks ütlema, et see toit on vaid imikutele...

Jennifer Lopez

Jennifer ei kasuta mingit erilist toidunippi, tema võluvahendiks on viinamarjaõli. Nimelt tuleb seda nuusutada. See pidavat kiirendama ainevahetust ja aktiveerima maksaensüüme, mistõttu keha rasva kiiremini lagundama paneb.

Kim Catrall

Catrall teab, et lõhet süüa on tervisele väga kasulik, ometi suutis glamuurne näitlejanna ka selle hea asjaga üle pingutada. Kim sõi vaid lõhet kolm korda päevas ja mitte midagi muud ei ole lubatud selle dieediga endale suhu pista.

Sarah Michelle Gellar

Gellar kasutas dieeti, mis võimaldas süüa kapsasuppi nii palju kui hing ihaldab. Kahjuks tohib seal sees olla vaid kapsas, sibul ja tomat. Peale 10-päevast dieeti kaotab inimene tõesti kaalu, kuid kahjuks on see kaotus vaid ajutine. Kuna keha kaotab selle jooksul vajalikku vett, siis normaalse söömise juurde tagasi pöördudes võtab inimene kõik juurde ja rohkemgi veel!