Ariana Grande on veelgi deemonlikum, kui me arvasime – mini-Mariah (enda arvates) lakkus koos oma tülgastava poiss-sõbra Ricky Alvareziga California Lake Elsinore'i Wolfee Donutsi sõõrikupoes sõõrikuid, mida ta osta ei kavatsenud, teadmata, et tema lapsik tegu jääb turvakaamera lindile. Tagatippu tänitas 22aastane deemonbeebi: «What the fuck is that? I Hate Americans! I hate America!»

Sõõrikupoe omanik vahendas juhtunu TMZile, ja kohemaid oli Ariana PR-osakond asja kallal: «Ariana on uhke ameeriklane. Eriti meie maa hiljutiste võrdõiguslikkuse edusammude valguses.»

Arianal (loe: tema PR-meeskonnal) kulus omapoolse selgituse koostamiseks natuke aega, aga lõpuks sai seegi valmis. Ariana kinnitab selles, et ta on uhke ameeriklane, kes armastab oma maad – kuid tema privaatselt sõbrale öeldud sõnad kisti kontekstist välja. Lisaks teatab ta, et on mures Ameerika laste toidulaua pärast, sest ega muidu poleks Ameerika lapsed ülekaalulisusega maailmas esirinnas.

Ariana on nüüdseks välja andnud ka nelja ja poole minuti pikkuse koduvideo, milles ta kinnitab veel kord, et on uhke ameeriklane, jätkates jauramist superpaksude Ameerika laste teemal. Sõõrikute ees ei vabanda ta kordagi!

Niisiis võib sellest kõigest järeldada, et Ariana ilastas letil olevatele sõõrikutele selleks, et need Ameerika laste toidulauale ei jõuaks. Paraku ei nõustu sellega poe omanik, kes on lubanud võimudega ühendust võtta ja lasta neil juhtumit uurida. Tema sõnul ei piirdunud Ariana ja Alvarez üksnes sõõrikute lakkumisega, vaid ka sülitasid nende peale. Sõõrikupoodi on juba külastanud tervishoiuametnikud, kes tegid omanikule märkuse selle eest, et ta hoidis mitut kandikutäit sõõrikuid ilastavate klientide nina all. Poe omaniku sõnul see tavaliselt nii ei ole – sõõrikud jättis välja hooletu töötaja. Arianat võivad ju kaitsta illuminaadid ja vabamüürlased, kuid sõõrikud on Ameerika rahvustoit ja nende rüvetamist talle andeks ei anta.